La CUP proposarà un “pla de xoc” per aturar la pujada del lloguer

La CUP ha aprofitat que aquest mes de febrer tampoc s’aprovaran els pressupostos a Molins de Rei per declarar que la formació està duent a terme una “proposta alternativa” a la del govern del PSC.

El portaveu de la CUP, Carles Ros, en una imatge d’arxiu // Jose Polo

El grup municipal de la CUP està elaborant uns pressupostos alternatius als del govern del PSC, segons ha declarat la formació anticapitalista mitjançant un comunicat. Ho fa en el context d’un mes de febrer on tampoc hi ha previst que passi per ple la proposta de pressupostos municipals.

Es tracta, segons ha comunicat la formació, d’un pla pressupostari que “prioritzi la inversió en equipaments i no en asfalt” i que posi per davant temes com “l’emergència climàtica, les polítiques feministes efectives, i un pla de xoc per aturar la pujada del preu de l’habitatge” a Molins de Rei.

Els detalls de la proposta de la formació de l’esquerra independentista, que durant la passada legislatura va tenir la seva primera experiència dins del govern, encara no s’han donat a conèixer.

Demanen més informació de la proposta del govern

La CUP fa pública la creació de la proposta de pressupostos paral·lela a la del govern al mateix temps que li demana “que retardi el ple de pressupostos”. Un prec que van fer durant el ple municipal del mes de gener. El govern socialista no té intenció de sotmetre a votació el pressupost durant el mes de febrer.

El grup argumenta, al respecte, que encara hi ha “parts importantíssimes” que no s’han explicat a l’oposició, i que volen disposar del temps suficient “per analitzar tota la informació de forma profunda”.

Per últim, la CUP ha denunciat que van demanar “un calendari clar de negociacions amb el govern” que a dia d’avui encara no els ha arribat.

Recomanacions personalitzades