El Cine Club Hal recupera l’activitat de la mà de La Peni

La Peni i el Cine Club HAL 2002 han signat un conveni de col·laboració entre entitats que permetrà recuperar l’activitat del cineclub a Molins de Rei, projectant les pel·lícules al teatre.

Signatura del conveni entre el Cine Club i La Peni // Cedida

Molins de Rei recupera l’activitat del Cine Club HAL 2002, amb la col·laboració de La Peni. Les dues entitats han signat un conveni que estableix que la programació ordinària del cineclub es projectarà a la sala de La Peni.

A més, també s’ha acordat la col·laboració mútua per tal d’organitzar “altres activitats extraordinàries que girin al voltant del cinema”, segons han informat mitjançant un comunicat les dues associacions a través d’un comunicat.

El cineclub projectarà les pel·lícules cada quinze dies, sempre els divendres al vespre. En aquesta nova etapa es vol “continuar programant films d’actualitat” però també “recuperar algun clàssic”. Les projeccions, d’altra banda, seran en versió original subtitulada, a ser possible en català, llevat de les que ja fossin produïdes originalment en català o castellà.

Des de l’organització se senten “molt il·lusionats” de reprendre aquesta activitat que havia quedat interrompuda i aspiren a “afegir un altre granet de sorra” a la tradició cinematogràfica de Molins de Rei.

També informen que la primera sessió serà el divendres 28 de febrer a les 22 hores i es projectarà la pel·lícula Parásitos.

Recomanacions personalitzades