L’últim episodi de vandalisme al barri del Canal deixa sense feina dos treballadors

Un grup de joves van destrossar un camió, van beure i fumar-hi dins, i van robar les eines i pertinences dels treballadors que, a més, han estat acomiadats en un nou cap de setmana d’actes vandàlics al parc de la Mariona.

Camió destrossat al barri del Canal // cedida

El vandalisme continua present a les immediateses del parc de la Mariona del barri del Canal de Molins de Rei. Durant la nit de divendres van tornar les destrosses a vehicles a afectar a molts dels que estaven aparcats a prop de la discoteca BeDisco. Aquesta vegada, però, les conseqüències dels actes han anat més lluny i han provocat que dos treballadors d’una empresa que opera a Molins de Rei hagin perdut la feina.

Dissabte al matí, el propietari de l’empresa, Xavi Gros, va trobar-se amb un dels seus camions destrossat, tant per dins com per fora. A accedir-hi, a més, va trobar restes de cigarretes, gots i ampolles buides d’alcohol, amb la qual cosa se sospita que els atacants van estar-s’hi una estona dins.

El furt del camió al barri del Canal // cedida

Els joves van arrencar els cables del vehicle, van robar unes targetes i els datàfons; objectes que en un principi no tenen un gran valor econòmic. És per això que Gros lamenta en declaracions a Viu Molins de Rei que “ho han fet només per fer mal, ha estat destrossar per destrossar”. El propietari va denunciar els fets a la Guarda Urbana, però assegura que les autoritats no van donar-li cap esperança de trobar els culpables ni de que “es faci justícia”.

Ara, la situació és crítica pels dos treballadors que conduïen el camió. Que tornin a la feina depèn de si el propietari de l’empresa pot fer front, o no, a la factura del taller on es troba el vehicle. De moment, els dos homes han estat donats de baixa de l’empresa de forma indefinida.

Recomanacions personalitzades