Viu Molins de Rei sorteja una entrada doble per veure els Pastorets

El mitjà sorteja una entrada doble entre els seus socis per anar a veure els Pastorets el proper dissabte 11 de gener a les sis de la tarda. Dijous es coneixeran els guanyadors.

Una representació dels Pastorets // Els Pastorets de Molins de Rei

Les festes nadalenques ja s’han acabat, però un dels clàssics d’aquestes dates encara segueix al peu del canó. Es tracta dels Pastorets, que aquest cap de setmana ofereix les seves dues últimes funcions. Per això, Viu Molins de Rei sorteja entre els seus socis una entrada doble per veure el clàssic de Serafí Pitarra aquest dissabte a les sis de la tarda al teatre de La Peni. Per participar-hi, només cal que omplis el formulari que trobaràs al final d’aquesta notícia. Si encara no ets soci del diari digital, t’en pots fer en aquest enllaç. Dijous es coneixeran els guanyadors.

Enguany les Pastorets han tornat a pujar damunt l’escenari amb direcció renovada després del comiat de Jordi Costa com a director l’any passat. També hi ha hagut alguns canvis en el repartiment. Concretament, han estat tres els papers que han canviat de regnes: la Verge Maria, Sant Miquel i Satanàs. L’actriu Ariadna Buendía ha deixat d’encarnar a Maria per fer de Sant Miquel, i els actors Pau Canosa i Guillem Prats s’han posat a la pell dels dos Satanàs en substitució de Joan Parellada i d’Eloi Canyelles.

Aconsegueix una entrada doble omplint el formulari

Recomanacions personalitzades