Els Reis d’Orient tornen amb recorregut continuista i patge Amelí renovat

Melcior, Gaspar i Baltasar desfilaran pels mateixos carrers que els últims anys en una cavalcada que tindrà un patge Amelí més jove, després que l’anterior s’hagi jubilat.

Els vehicles dels Reis d’Orient faran el mateix recorregut que els anys anteriors // Viu Molins de Rei

Molins de Rei es prepara per l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar, que aquest diumenge tornen al municipi per repartir il·lusió i regals entre petits i grans. Ho fan amb una cavalcada de Reis que manté el recorregut dels anys anteriors i que segueix sense passar per la plaça de l’Ajuntament per evitar els carrers més estrets del municipi.

Però també hi haurà alguna novetat. Com per exemple, l’estrena del nou patge Amelí després que l’anterior s’hagi jubilat a causa dels 20 anys de feina que acumulava en el càrrec d’ambaixador reial. Una tasca feixuga que el nou patge ja ha començat a experimentar dies abans de la cavalcada a la Fàbrica dels Somnis, on ha rebut algunes cartes dels infants que s’han acostat al recinte.

Com cada any, Ses Majestats arribaran al municipi per Collserola a partir de les sis de la tarda. Ho faran per la carretera de Vallvidrera i després pel carrer Jacint Verdaguer, per on baixaran fins arribar al passeig del Terraplè. Quan arribin al final del passeig, seguiran pel carrer de la Verge del Pilar fins al Parc del Pont de la Cadena, on donaran la volta a la plaça i faran l’habitual parada tècnica per recuperar forces i combustible. Des d’allà, enfilaran pel passeig Pi i Maragall, la plaça de la Creu, el carrer Major i el del Pare Manyanet.

En aquesta cruïlla, els Reis abandonaran els seus vehicles i faran el recorregut a peu fins arribar al punt final de la cavalcada: la plaça de l’Església. Com és tradició, allà les autoritats locals els entregaran la clau per entrar a totes les llars del municipi i els infants tindran l’última oportunitat per entregar la seva carta. Per cada carta o xumet rebut, Ses Majestats entregaran un obsequi.

Recomanacions personalitzades