El Centre Excursionista de Molins de Rei es trasllada a l’antiga biblioteca

El CEM ha signat el conveni de cessió amb l’Ajuntament, segons el qual l’entitat s’ubicarà a les dependències de l’antiga biblioteca municipal durant un període de quatre anys prorrogables.

Antiga biblioteca
La planta superior de l’edifici serà la nova seu del CEM // Irene Juárez

El Centre Excursionista de Molins de Rei (CEM) ha estat l’entitat escollida per ocupar l’espai en desús de l’antiga biblioteca municipal, com a resultat del procés de participació del pla d’Equipaments que es va iniciar l’any passat. El CEM s’hi quedarà almenys quatre anys.

A la signatura del conveni, l’alcalde, Xavi Paz, ha destacat que “les instal·lacions del carrer Major quedaven antiquades” i que provocaven “incomoditat”. L’acord és prorrogable.

El nou espai, contràriament, permetrà “doblar el nombre d’activitats que fa el CEM”, segons ha explicat el president de l’entitat, Llorenç de Diego.

Durant la jornada, a més, també s’ha signat un altre conveni pel qual l’Ajuntament i el CEM es comprometen a col·laborar “en diferents activitats esportives, encarades a la promoció de l’esport i salut per a tota la població i en particular a l’edat adulta”.

Recomanacions personalitzades