Molins de Rei referma el seu compromís amb la infància amb la Declaració de Colònia

El municipi ha signat la Declaració de Colònia juntament amb altres municipis que són Ciutat Amiga de la Infància. La declaració reforça el compromís local en la defensa dels drets dels infants.

L’alcalde, Xavi Paz, amb la resta d’alcaldes i alcaldesses que han signat la declaració // Ajuntament

Molins de Rei s’ha compromès a seguir treballant pels drets dels infants amb la signatura de la Declaració de Colònia. Un text signat per diferents municipis que són Ciutat Amiga de la Infància i que compromet els signants a treballar a favor dels drets dels més petits, així com a contribuir a l’Agenda 2030.

L’alcalde, Xavi Paz, i la regidora d’Infància i Famílies, Ainoa García, han estat els encarregats de signar la declaració per part del municipi en una trobada al Palau Macaya de Barcelona amb altres alcaldes i alcaldesses de Ciutats Amigues de la Infància. De la comarca, també han signat la declaració Cornellà, Martorell, Begues, Sant Feliu, Esplugues i Sant Boi.

Molins de Rei és Ciutat Amiga de la Infància des de fa un any. Es tracta d’una distinció de la UNICEF que reconeix aquells municipis que treballen per acomplir la Convenció dels Drets dels Infants. Per exemple, es té en compte que els infants disposin d’òrgans de representació com un Consell dels Infants i de polítiques especifiques per a ells com un Pla Local d’Infància. En total a Catalunya hi ha una vintena de municipis amb aquesta distinció, que s’ha de renovar cada quatre anys. Durant la Festa Major, Molins de Rei va inaugurar una placa identificativa amb aquesta distinció.

Recomanacions personalitzades