El CFS Molins 99 demostra bona salut en la presentació dels equips

L’entitat de Molins de Rei dedicada al futbol sala segueix en creixement i ja té 25 equips en competició i 4 extraescolars, que es reuneixen durant el clàssic vespre de presentació de la temporada.

Més de vint anys de futbol sala i amb millor salut que mai. El CFS Molins 99 ha fet la presentació dels equips de la temporada 2019-2020 demostrant que continua creixent com ho ha fet d’ençà que va néixer.

Actualment, l’entitat disposa de 25 equips en competició i ha doblat els extraescolars, passant de dos a quatre. “Estem flipant amb tot el que està passant”, ha reconegut el president, Daniel Santamaría. El primer equip masculí milita de forma consolidada a Tercera Nacional i el femení ha aconseguit l’ascens a Divisió d’Honor.

Resum de la presentació dels equips // David Polo

“Volem donar les gràcies per la confiança que ens feu”, ha dit Santamaría en nom de tota la junta directiva davant els centenars de famílies que han assistit a l’acte realitzat al poliesportiu de la Sínia del barri de la Granja, on el club disputa els seus partits i entrenaments.

El president també ha fet autocrítica perquè “no es pot arribar a tot” amb una estructura on la junta no rep res a canvi. I és que el CFS Molins 99 és una entitat sense ànim de lucre.

Els equips del CFS Molins 99 // Jose Polo

Prèviament, tots els equips han anat sortint a la pista per una passarel·la plena de llum i colors. Fins i tot, en una gran pantalla s’ha pogut veure el nom i cognoms dels jugadors amb una fotografia que el club ha fet enguany per confeccionar un àlbum de cromos de l’entitat.

El parlament del president del CFS Molins 99, Daniel Santamaría

Imatges: David Polo

La presentació del CFS Molins 99, en fotografies

Recomanacions personalitzades