Nou de nou pel Club Futbol Sala Molins 99

CFS Molins 99 5 – 2 Les Corts. L’equip entrenat per Oscar González se situa líder en solitari de Tercera Nacional després d’aconseguir tres victòries. Crònica amb vídeo de les millors imatges del partit i entrevista a l’entrenador en la part final.

Les millors imatges del partit i entrevista a Óscar González // David Polo

Tres partits, tres victòries. Dues, fora de casa. L’última, contra el líder i un dels favorits a l’ascens a Segona B. L’objectiu de la temporada no és ser campió de lliga, però el Club Futbol Sala Molins 99 s’ha situat líder en solitari de Tercera Nacional després d’un inici de curs excels.

Molt bones sensacions d’un grup que manté el gruix de l’any passat, ha incorporat dos jugadors de Martorell y ha pujat dos més del B. També estrena entrenador. Ara la banqueta molinenca està ocupada per un home de la casa: Óscar González, l’antic capità del sènior A durant diverses temporades. 

L’equip celebrant un dels tres gols de Victori // Jose Polo

Amb un estil molt genuí pressionant de forma asfixiant la sortida de la pilota rival, els molinencs van guanyar 5 a 2 al Manut Les Corts, que l’any passat es va quedar a les portes de pujar de categoria. L’equip transmet molt bones vibracions i el Poliesportiu de la Sínia del barri de la Granja de Molins de Rei, ple de gom a gom, va vibrar amb un gran ambient durant el matx.

Els dos conjunts comptaven els seus partits per victòries i van sortir a la pista amb molta intensitat. Van colpejar primer els de Barcelona, aprofitant un forat al centre de la defensa per transformar un u con u contra el porter (0-1). El gol de Marc Rodríguez va se respost ràpidament. Només tres minuts després Albert Victori, que en va fer tres, va aprofitar per empatar després d’una recuperació de pilota en camp rival (1-1). Amb aquesta igualtat es va arribar al descans.

La segona part va ser travada fins els minuts finals. Les Corts va tenir diverses ocasions clares que van acabar al pal. El Molins 99 va treballar bé i va ser més eficient de cara a porta. Una altra vegada Victori, en una jugada on va mostrar olfacte golejador i oportunisme, va fer el 2 a 1.

Víctor del Olmo regatejant un rival // Jose Polo

Durant tot el partit l’entrenador molinenc va anar fent rotacions curtes i el seu equip va arribar bé físicament als minuts finals. Enguany el Molins 99 té més fons d’armari i això pot marcar la diferència. El capità, Àlex Sánchez Ajo, no va fallar a la seva cita amb el gol per fer el 3 a 1. Just després els visitants van fer dos pals consecutius, però no van entrar. La fortuna també va estar de cara acompanyant la bona feina.

De taló, David Macián va escurçar distàncies. Els visitants es van posar de cinc i tocava patir, González es pujava els pantalons a la banqueta com quan li tocava defensar els rivals que l’encaraven… i l’equip va saber patir demostrant solvència. Van pispar l’esfèric dues vegades i primer Victori i després Sánchez Ajo van anotar sense porter per segellar el 5 a 2 definitiu.

El CFS Molins 99 5-2 Les Corts, en imatges

Recomanacions personalitzades