El masculí d’handbol aprèn la lliçó i supera al Canovelles

Molins de Q CE Molins de Rei 39-34 Club Handbol Canovelles. Els entrenats per Bernat Anducas i Pol Ibáñez guanyen després de dues jornades amb derrota.

Rebia el masculí d’handbol del Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei al Club Handbol Canovelles després de caure contra els cuers i un dels clàssics de la Lliga Catalana, però l’equip entrenat per Bernat Anducas i Pol Ibáñez ha tornat al camí de la victòria aquest dissabte. En un partit on han portat la iniciativa, els molinencs han guanyat per 39 a 34.

“Vam sortir endollats després de caure contra els últims la setmana passada”, ha valorat a Viu Molins de Rei Bernat Anducas. “Hem après la lliçó”, ha afegit. El CE Molins de Rei ha estat conscient que el rival tenia dos jugadors de “molt nivell” i que el Canovelles arribava al Poliesportiu Municipal després de superar a un equip que, com el Molins, acaba de pujar a Lliga Catalana. “Podia ser un partit complicat”, ha remarcat Anducas.

Imatge d’arxiu d’un dels partits del CE Molins de Rei // Jose Polo

Des de l’inici de l’enfrontament els molinencs han jugat amb “més dinamisme en atac”, fet que els ha servit per poder aconseguir avantatges a l’electrònic. Tot i això, no han estat capaços d’aturar els dos millors jugadors del Canovelles per una defensa massa “tova” que ha fet patir una desena de penals en contra.

Tot i això, en un parell de moments de la segona meitat l’equip local ha aconseguit tenir una renda de nou gols i gaudir d’un final tranquil per acabar aconseguint la victòria amb un marge de cinc gols.

El pròxim cap de setmana l’equip juga contra el Cardedeu, que de moment només porta una victòria. Tot i això, Anducas adverteix que aquesta estadística pot ser “enganyosa” perquè s’han enfrontat a equips molt potents.

Recomanacions personalitzades