El masculí d’handbol arrenca a Lliga Catalana amb dues victòries i un empat

Després de l’ascens del curs passat, el Molins de Q CE Molins de Rei comença la temporada amb bon peu. Només ha perdut un partit, i per la mínima, contra un dels clàssics de Lliga Catalana, el Gavà.

Van aconseguir l’ascens a Lliga Catalana la temporada passada i han començat aquesta amb bons resultats: dues victòries i només una derrota. Sembla que el masculí d’handbol del Molins de Q – CE Molins de Rei ha agafat el pols a la categoria ràpidament.

“Estem molt contents de l’equip, del treball que fan i dels fitxatges”, assegurava a Viu Molins de Rei un dels entrenadors, Pol Ibáñez, després de l’últim matx. L’equip ha incorporat un parell de jugadors nous per poder competir en una categoria exigent, però es manté el bloc de l’any passat.

Almagro remata una de les últimes jugades del partit // Jose Polo

Precisament l’últim enfrontament va significar la primera derrota. Els homes d’Ibáñez i Bernat Anducas van caure per la mínima (26-27) contra el Club Handbol Gavà.

Va ser un partit amb diferents micropartits. Per moments semblava que els molinencs portaven la iniciativa, però en altres trams eren els visitants els que controlaven el joc. El Gavà va guanyar perquè va obrir una escletxa en un dels seus moments de superioritat, a l’inici de la segona meitat.

Els primers minuts van ser d’un joc travat i igualat. Costava superar les defenses i, quan els dos equips ho feien, els porters estaven encertats. El CE Molins de Rei va aconseguir un petit avantatge aprofitant una superioritat però després el Gavà va anar alternant sistemes defensius despistant l’atac molinenc. Amb tot, es va arribar a la mitja part amb 14 a 12 a l’electrònic.

Sortint dels vestidors el Gavà va agafar la iniciativa i va trencar el partit. Els seus jugadors, tot i tenir un puntet més de múscul que els locals, sempre buscaven les contres. Van ser els pitjors moments del CE Molins de Rei, que després va navegar a contracorrent per naufragar ben a prop del port.

El Gavà anotant de penal // Jose Polo

Faltaven 18 minuts i el resultat era 19 a 24. Una expulsió del Gavà va encendre la flama de la remuntada i els molinencs es van ficar en el matx després d’estar contra les cordes. De fet, van vendre la seva pell molt i molt cara utilitzant dos pivots, estratègia que als visitants els va crear problemes.

En les dues últimes accions els locals van disposar de possessió i ocasions per empatar. Una vaselina d’Almagro va deixar els molinencs a només un gol en els minuts finals. Després no es van poder aprofitar les dues últimes boles. Van caure derrotats però mostrant una bona imatge davant l’afició.

Pol Ibáñez: “Només ens ha faltat una mica”

Tot i la derrota, un dels entrenadors del Molins de Q CE Molins de Rei, Pol Ibáñez, no es mostrava descontent: “Hem estat bé contra un rival difícil, un dels clàssics de la categoria”, valorava. Tot i això, l’equip volia aprofitar el factor local per aconseguir la victòria.

“Ha estat un partit molt intens. Estàvem preparats per defensar les seves contres, però els 15 primers minuts de la segona part ens han matat”, relatava Ibáñez. “Després hem buscat una alternativa jugant amb dos pivots i la veritat és que ens ha funcionat, però ens ha faltat una mica”, sentenciava el tècnic.

Una festa de l’handbol molinenc

La jornada al Poliesportiu Municipal va reunir a tota la familia de l’handbol de Molins de Rei: un total de vuit equips van jugar dissabte a casa, des del sènior masculí fins al sènior femení passant per un partit amistós del Càtec – Special Handbol Molins, l’equip del club format per persones amb capacitats especials. La festa va comptar amb un sorteig de material d’handbol, com per exemple algunes samarretes del Barça.

El Molins de Q CE Molins de Rei – Gavà, en imatges

Recomanacions personalitzades