El programa de ràdio L’Etapa Reina prepara un homenatge a Miquel Tort

Activitats, un col·loqui sobre la Volta Catalunya i un sopar el pròxim 12 d’octubre. La tradicional Bicicletada també ha homenatjat l’aficionat al ciclisme traspassat la passada primavera.

Lluís Arias, Miquel Tort i Roger Castillo // Dan Costa – Ajuntament de Molins de Rei

Bondat, bolets i ciclisme. Tres paraules que serveixen per definir el molinenc Miquel Tort, que va morir durant la passada primavera víctima d’un càncer. És per això que Molins de Rei ha organitzat diferents actes d’homenatge. El primer, la tradicional Bicicletada que s’ha portat a terme aquest cap de setmana, enguany en record de Tort.

El segon serà una jornada farcida d’activitats el pròxim 12 d’octubre. El programa de Ràdio Molins de Rei L’Etapa Reina, on Tort col·laborava, va decidir no continuar amb l’emissió després del seu traspàs. Però abans vol fer-li un gran homenatge que els servirà per acomiadar-se.

En primer terme, es realitzarà un col·loqui sobre el centenari de la Volta Catalunya, segons ha informat l’equip de L’Etapa Reina en un comunicat. Aquesta xerrada, amb tret d’inici a les set de la tarda, comptarà amb les intervencions del secretari general de la Volta a Catalunya, Victor Mur; i dels periodistes col·laboradors de la revista Volata, Javier Gilabert i Albert Rabadan. “Entre tots els assistents se sortejarà un mallot del ciclista català Marc Soler cedit especialment per a l’ocasió”, han remarcat.

La Bicicletada d’enguany // Dan Costa – Ajuntament de Molins de Rei

Després es farà un sopar -inscripcions a radio@etapareina.cat – on es subhastaran de mallots signats per ciclistes com el campió del món Alejandro Valverde; el de la Vuelta a Espanya, Primoz Roglic; o el de la Volta a Catalunya, Thomas de Gendt.

Tota la festa tindrà el seu tret d’inici a les cinc de la tarda amb “activitats infantils, esportives i culturals per a tots els públics” a la plaça del Palau. Per exemple, hi haurà una exhibició de Bollywood a càrrec de la Kaverna Molins, activitats de l’Esplai MIB, la primera Cronopassarel·la de la plaça del Palau en col·laboració amb l’Atletisme Molins i un estand per fer bicicleta dalt d’un corró amb Sons and Bikes i AMB Bikes.

“Tots els diners recaptats durant la subhasta, el sopar i un sorteig de productes que es farà al vespre aniran destinats al Pediatric Càncer Centre de l’Hospital Sant Joan de Déu”, han remarcat des de L’Etapa Reina. També es pot col·laborar amb la iniciativa en aquest enllaç.

Recomanacions personalitzades