Viatge al passat amb una fira d’antiguitats

La Festa Major torna a preparar una mostra que descobreix un món d’antiquaris i col·leccions al passeig del Terraplè per a tots aquells curiosos de Molins de Rei.

Un viatge al passat: la XXXIII fira de Col·leccionisme i Brocanters de la Festa Major del Molins de Rei s’ha obert al públic aquest 28 de setembre des de les 9.30 del matí fins a les 14 hores. Un mercat d’objectes usats que, avui dia, el seu valor ha canviat davant els ulls dels col·leccionistes.

Des de llibres, àlbums i còmics, passant per insectes dissecats, fins a didals de col·lecció i plaques militars. Tot això, repartit en una desena de carpes pel passeig del Terraplè on tothom troba alguna cosa que la sorprengui.

Escacs contra un mestre

La fira ha compartit horari i espai amb les Simultànies d’escacs. Els participants s’asseuen al voltant d’una taula en forma d’U i inicien una partida en contra un contrincant, mestre d’escacs, que és el mateix per a tots.

Dos contrincants pensant quin escac moure // Paula Durà

Recomanacions personalitzades