Gralles, pa i xocolata per Festa Major

Els Grallers de Molins de Rei ha donat el tret de sortida al segon cap de setmana de la Festa Major amb una cercavila. El recorregut ha acabat amb un berenar familiar amb suc, xocolata i pa.

Els Grallers de Molins de Rei tocant pel carrer Major // Paula Durà

Les gralles han sortit als carrers de Molins de Rei per recordar que la Festa Major del municipi continua. La catorzena cercavila dels grallers ha iniciat la seva ruta a la plaça de la Creu a les 17.30 hores, aquest divendres 27 de setembre. A ritme de la música grallera, els més petits de la casa han ballat sota una pluja de confeti i globus grocs.

De la plaça de la Creu, la marxa ha agafat el carrer Major per dirigir-se cap a la plaça de l’Ajuntament. Després han tornat a la plaça del Palau pel carrer Rafael de Casanova. La cercavila ha comptat amb un final de suc, pa i xocolata. Un berenar gratuït obert a tothom qui volgués.

Amb melodies de cançons reconegudes com per exemple La presó del rei de França, per recordar el Camell, o No volem ser, les gralles molinenques han animat, un any més, els carrers del centre del poble.

Recomanacions personalitzades