La pluja no atura l’energia de The Ramblers

La banda de rhythm and blues, que agrupa músics de llarga trajectòria, ha tocat davant més de 300 persones al Parc de la Sèquia del Molí aquest diumenge al vespre. L’activitat ha estat organitzada per Daltabaix, que inicia així un nou cicle de concerts.

Més de 300 persones han assistit al concert de The Ramblers // Clàudia Ferràndiz

Ara esteu asseguts, però això no serà així tota l’estona”, ha advertit el cantant de The Ramblers, Jonathan Herrero, aquest diumenge al vespre al Parc de la Sèquia del Molí. I tenia raó: en moltes cançons ha aconseguit encomanar la seva energia a les més de 300 persones que l’escoltaven, que s’han aixecat de la cadira per ballar.

Els assistents que han pogut s’han assegut a les cadires disposades davant l’escenari, però molts han hagut d’estar dempeus o bé a la gespa. El públic era variat. Hi havia joves, gent gran i famílies. Alguns han aprofitat per endur-se un entrepà i sopar amb la música de The Ramblers, a vegades animada i d’altres més tranquil·la.

L’entusiasme de The Ramblers no ha minvat malgrat la pluja. Mitja hora després que comencés el concert han caigut les primeres gotes, que han obligat a aturar la música durant deu minuts. Però el rhythm and blues d’aquest grup format per professionals de llarga trajectòria s’ha reprès amb rapidesa. 

La banda fins i tot ha desafiat la pluja entre rialles del públic, interpretant la cançó It’s gonna rain (‘Plourà’), mentre els llampecs il·luminaven de tant en tant el cel i amenaçaven que en qualsevol moment podia caure una forta tempesta. Però l’aigua no ha tornat fins més tard.

The Ramblers ha acabat el concert de manera precipitada, tocant una improvisada última cançó sota una pluja cada vegada més intensa. Però ho ha fet ple d’energia, amb els músics saltant i ballant dalt l’escenari, i el públic movent-se al ritme de la música.

The Ramblers ha tocat al Parc de la Sèquia del Molí aquest diumenge // Clàudia Ferràndiz

El primer concert del nou cicle de Daltabaix

L’activitat ha estat organitzada per Daltabaix, que inicia així un nou cicle de concerts. Encara que, com és habitual, la resta tindrà lloc a la Traska Truska, aquest primer s’ha fet a l’aire lliure i ha estat gratuït, ja que formava part de la programació de la Festa Major.

The Ramblers ha interpretat cançons del disc en què està treballant ara i de Let It Go, la seva única publicació de moment. També ha tocat versions d’altres grups.

La majoria de temes, ja fossin balades o més animats, versaven sobre l’amor. La banda traurà el seu primer àlbum al mercat al gener i el donarà a conèixer amb una gira més endavant.

Aquest grup de rhythm and blues, assentat a Barcelona, es va crear el 2017 amb músics de formacions de renom, com Mambo Jambo, A Contra Blues o Barcelona Big Blues Band. A banda dels seus cinc membres fundadors, ara s’ha ampliat incorporant una secció de vents. 

Fotos: Clàudia Ferràndiz

Recomanacions personalitzades