Una quinzena de molinencs aprenen tècniques de judo amb el medallista internacional Javier Delgado

Membres del Club Judo Molins de Rei, des de les categories infantil fins a la juvenil, han participat en el II Stage d’Olèrdola, on també s’han entrenat amb tres campions d’Espanya. L’entitat, que també ofereix l’esport com a activitat extraescolar a tres col·legis, espera superar els 242 alumnes inscrits el curs passat.

La delegació molinenca al Stage d’Olèrdola // Club Judo Molins de Rei

Una quinzena de molinencs han perfeccionat les seves tècniques de judo amb el medallista internacional Javier Delgado. Els esportistes, membres del Club Judo Molins de Rei, han participat aquest cap de setmana al II Stage de Judo Olèrdola, celebrat a Moja (Alt Penedès), on també estaven presents tres campions d’Espanya de judo: Justo Núñez, Alberto Carranza i Toni Mendoza. El director tècnic del Club Judo Molins de Rei, Daniel Pavón, ha explicat que els esportistes han fet entrenaments intensius de matí i tarda durant tres dies.

Els alumnes del Club Judo Molins de Rei, des de les categories infantil fins a la juvenil, han realitzat treballs preparatoris de peu i terra sobre el tatami. Pavón ha comentat que “els esportistes han pogut aprendre tècniques noves i formar-se amb veritables especialistes de la competició”. Després de la classe tècnica, els molinencs han fet combats de més d’una hora per practicar els coneixements adquirits durant la formació.

Més de 240 alumnes de judo

Pavón ha valorat com “una experiència positiva que els meus alumnes hagin pogut conèixer i compartir entrenaments amb campions d’Espanya i un medallista internacional”. El director tècnic ha recordat que fa sis anys el club va tenir tres campiones estatals de judo en categoria infantil de menys de 48 quilos. Per aquest curs, Pavón ha anunciat que l’escola Manyanet de Molins de Rei incorporarà el judo com una activitat extraescolar lúdica i educativa. Aquest centre s’afegeix a dos més que ja fan aquesta iniciativa a Sant Feliu de Llobregat i Cornellà. El Club Judo Molins de Rei va acollir 242 alumnes el curs passat. Per aquest, té previst superar la xifra d’inscrits i organitzar altres ‘stages’ com el que ha fet aquest cap de setmana passat a Moja.

Recomanacions personalitzades