La Federació Catalana de Judo reconeix el mèrit esportiu de l’entrenador molinenc Daniel Pavón

El responsable del Club Judo Molins de Rei va rebre el premi en una gala celebrada a Castelldefels, on es va destacar el seu “esforç i dedicació” per l’esport.

Daniel Pavón (quart per l’esquerra a la primera fila) va rebre el premi // Club Judo Molins

La Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades (FCFiDA) ha entregat un premi a l’entrenador molinenc Daniel Pavón. Pavón, director tècnic i responsable del Club Judo Molins de Rei, va rebre el guardó en la V Gala de la FCJiDA, que es va celebrar a Castelldefels. El club ha mostrat la seva satisfacció pel guardó, ja que “és un honor que una federació reconegui l’esforç i la dedicació que hi ha dia darrere dia als entrenaments de judo”.

A la Gala de la FCJiDA es van entregar els premis als mèrits esportius dels alumnes de diferents disciplines, així com dels Mestres Nacionals de judo.

Per altra banda, el Club Judo Molins ha aconseguit el tercer lloc en la III Copa de Judo Aleví de Moià, segons ha informat l’entitat en un comunicat. El judoka molinenc Guillem Lopez es va classificar en tercera posició en una competició amb 170 participants. Després de vèncer amb combats complicats, Lopez va perdre el pas a la final en l’últim segon.

Guillem Lopez va aconseguir el tercer lloc // Club Judo Molins

Recomanacions personalitzades