Homenatges, èxits i esportivitat en els Premis Esportíssim

L’acte en què cada organització reconeix la tasca d’un esportista o equip posa punt final a la temporada esportiva a Molins de Rei. Miquel Sánchez, el sènior femení de futbol sala, el masculí d’handbol i Viu Molins de Rei, entre els premiats.

Els premis Esportíssim serveixen per tancar la temporada de club // Ajuntament de Molins de Rei – Dan Costa

Les entitats esportives han entregat els premis Esportíssim, que serveixen com a tancament de la temporada. L’acte, un clàssic de la vida esportiva de Molins de Rei, vol reconèixer als millors esportistes i a les persones que han fet possible tota la tasca de les entitats que es dediquen a aquest àmbit.

Els premis Esportíssim estan organitzats per l’Ajuntament i cada associació o entitat escull una persona o un equip per fer-li un homenatge per la seva trajectòria o pel seu èxit competitiu. En un comunicat, l’Ajuntament de Molins de Rei ha manifestat que vol agrair “la tasca que fan dia a dia els jugadors, entrenadors i delegats, cos tècnic, juntes directives i les famílies, que donen suport i acompanyen als fills i filles a les competicions arreu del país”.

L’Associació Futbol Sala de Molins de Rei ha reconegut l’equip Viu Molins de Rei per “demostrar durant tots els partits de la temporada una gran esportivitat, entenent aquesta competició també com una activitat de caràcter social”. L’equip de futbol sala d’aquest diari ha estat el més esportiu de la competició que es realitza els dissabtes a la tarda al Poliesporitu Municipal, convertint-se en la formació amb menys targetes.

L’equip Viu Molins de Rei // Ajuntament de Molins de Rei – Dan Costa

Per la seva banda, el Club Bàsquet Molins de Rei ha fet un homenatge a Miquel Sánchez després d’estar a l’equip 20 anys, primer com a jugador, i després com a entrenador. Ara es retira. En aquest sentit, consideren que Sánchez és “un mirall per a tots els nens i nenes que s’inicien en l’esport del bàsquet”. Així mateix, en el bàsquet també s’ha premiat la trajectòria de Marià Pujol, president del club des de l’any 2015 i que ara deixa el càrrec després d’estar vinculat a l’entitat durant 16 anys.

La secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei ha reconegut el grup de benjamines, que s’han iniciat fa poc en la pràctica d’aquest esport, i el sènior masculí, que aquesta temporada ha ascendit de Primera Catalana a la Lliga Catalana. Un èxit rotund.

El Club Esportiu Molins de Rei en la secció d’hoquei ha premiat l’Escola d’Hoquei Patins perquè “representen els valors que l’entitat vol inculcar, com l’esforç, el respecte, la companyonia i el sentit de grup”.

L’Escola Hoquei Patins // Ajuntament de Molins de Rei – Dan Costa

El reconeixement del l’Atlètic Incresa ha anat a parar al benjamí A, que enguany ha aconseguit l’ascens en futbol. 

El benjamí A del Club Futbol Incresa // Ajuntament de Molins de Rei – Dan Costa

Des del Club Futbol Sala Molins 99, el guardó s’ha concedit al sènior femení per haver aconseguit pujar a Divisió d’Honor i a Gerard Blum, un jugador de la categoria benjamí que ha estat seleccionat per jugar amb la selecció comarcal i amb la catalana.

El Club Gimnàs Molins de Rei ha centrat el seu premi a “les gimnastes més fidels del gimnàs que malgrat que no competeixen, segueixen entrenant dia a dia gaudint de la gimnàstica artística amb la mateixa il·lusió que quan van començar fa més de cinc anys”.

Les gimnastes premiades // Ajuntament de Molins de Rei – Dan Costa

Els guardonats pel Club de Judo de Molins de Rei són cinc alumnes que es van presentar a l’examen de cinturó negre 1 DAN, i van aconseguir superar-lo cadascun davant del seu tribunal.

Els cinc guardonats pel Club de Judo de Molins de Rei // Ajuntament de Molins de Rei – Dan Costa

El Club Natació Molins de Rei ha premiat els integrants que han format part de la selecció Catalana Aleví de natació, que ha aconseguit el sotscampionat d’Espanya aleví per autonomies. En waterpolo, s’ha guardonat l’equip infantil de la selecció catalana, que s’ha proclamat campió d’Espanya per autonomies.

En patinatge, el Club Patinatge Artístic Molins de Rei ha seleccionat Carla Saperas i Abril Cáliz per “haver arribat al campionat de Catalunya en la modalitat de figures obligatòries”.

Les patinadores guardonades // Ajuntament de Molins de Rei – Dan Costa

El Club Voleibol Molins ha optat per premiar l’equip infantil per la seva “capacitat de superació“, que els ha “permès assolir les primeres places” a la lliga.

L’equip infantil negre del Club Voleibol Molins // Ajuntament de Molins de Rei – Dan Costa

L’equip benjamí i infantil en categoria femenina i el pre-benjamí C i el benjamí D en masculina han estat els premiats per part del Molins de Rei Club de Futbol.

La secció de billar del Foment ha lliurat premis a l’equip A, el B i a dos campions individuals en modalitat lliure i en cinc quilles.

Els premiats per la secció de billar del Foment // Ajuntament de Molins de Rei – Dan Costa

Recomanacions personalitzades