El Molins de Q CE Molins de Rei assegura l’ascens a Lliga Catalana a falta de cinc jornades

Handbol Garbí de Palafrugell 25-25 CE Molins de Rei. L’equip entrenat per Bernat Anducas i Pol Ibáñez lluitarà ara per aconseguir el títol de lliga.

Celebració de l’ascens a Palafrugell // CE Molins de Rei

Amb un empat fora de casa i transformant un penal en el darrer minut del partit, el sènior masculí del Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei s’ha garantit l’ascens a la Lliga Catalana, màxima categoria de l’handbol català.

Els molinencs van empatar a 25 a domicili amb l’Handbol Garbí de Palafrugell. Els entrenats per Bernat Anducas i Pol Ibáñez ho han aconseguit a la primera, ja que només necessitaven un punt per assolir l’ascens de categoria.

“A la segona part en determinats moments perdíem de sis gols i vam aconseguir l’empat al darrer instant amb un penal”, relata a Viu Molins de Rei, Bernat Anducas. L’ascens s’ha concretat a falta de cinc jornades per acabar la temporada. L’entrenador reconeix que han anat “per feina”. Anducas afegeix que la temporada del Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei ha sigut molt sòlida. “Ens hem beneficiat de què alguns dels nostres rivals directes han perdut contra equips de la part baixa”, reconeix.

Acabar la lliga primers

Una vegada assegurat l’ascens, l’equip d’handbol intentarà acabar la lliga com a líder. A la propera jornada, els molinencs descansaran, però a les dues següents s’enfrontaran contra el segon i el tercer classificat. Anducas recorda que només estan “a tres punts de finalitzar la lliga matemàticament com a líders”.

Bernat Anducas agraeix el suport rebut pels aficionats durant tota la temporada. En aquest darrer desplaçament, aquests van omplir un autocar per desplaçar-se a Palafrugell i animar l’equip.

Recomanacions personalitzades