Decebut amb la CUP Molins de Rei

Miquel Vallès

Fa unes setmanes, fruit de la dimissió de la regidora de la CUP Laura Munt, la formació anticapitalista va procedir al seu relleu segons l’establert a la llei amb una persona de la llista presentada l’any 2015. Per tal que prengués possessió de regidora la persona volguda per la direcció local del partit, i en conseqüència adquirís projecció pública de cara a les properes eleccions municipals, van fer renunciar les persones que la precedien a la llista. Una d’aquestes persones forçada a renunciar he estat jo, exnúmero 9 de la llista de la CUP el 2015, que sota el compromís signat d’elaborar una auditoria externa a l’Administració local vaig renunciar al meu dret a ser escollit regidor.

Malgrat tot, passen les setmanes i com diem en castellà si te he visto, no me acuerdo: ni rastre del compromís signat davant meu de dur a terme l’auditoria, ni rastre de la voluntat política al ple i a l’Ajuntament per fer-la. Serà que tenen moltes coses a amagar…

Arran del descontentament generalitzat que ha generat l’acció de govern de la CUP entre bona part de les persones que vam fer-los confiança les passades eleccions municipals, l’incompliment de compromisos electorals i la constatació que han deixat de ser un referent per al canvi a la vila, vull fer constar públicament que abandono el meu suport a la CUP Molins de Rei.

Finalment, també m’agradaria aprofitar l’ocasió per anunciar el meu suport al Moviment 15 Arcades en aquestes eleccions locals, ja que m’han demostrat que tenen un veritable compromís amb la netedat i l’eficiència de l’Administració local i compten amb un autèntic projecte de canvi per a la vila.

Miquel Vallès, número 9 de la CUP a les eleccions municipals 2015

Aquesta és la resposta de la CUP a aquest article

Recomanacions personalitzades