Marta Espona s’incorpora com a número 2 a la llista d’ERC

La presidenta de l’Agrupa passa a formar part de la candidatura republicana encapçalada per Marcel López. La també responsable del Servei Local de Català de l’Ajuntament de Molins de Rei justifica la seva incursió en política per “respondre a la situació de repressió”.

Marta Espona votant l’1 d’octubre // ERC

Marta Espona, presidenta de l’Agrupa i treballadora del Servei Local de Català, ocuparà la segona posició en la candidatura republicana. Espona, que també és membre de la Junta de la Peni, assegura que ha entrat a formar part de la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) per “respondre a la situació de repressió” que s’està vivint al “país per part de l’Estat espanyol”.

Tot i que la seva implicació en la política municipal la justifica per qüestions que van més enllà de Molins de Rei, la presidenta de l’Agrupa defensa que la candidatura d’ERC “té l’empenta i la il·lusió necessàries per millorar la qualitat de vida dels molinencs i molinenques”.

El fitxatge de Marta Espona com a número 2 busca reforçar una llista encapçalada per Marcel López, que va néixer envoltada de polèmica al ser escollit com a candidat l’estiu passat en unes primàries secretes en què va obtenir un 51% dels vots. La responsable del Servei Local de Català és molt més coneguda i popular que el candidat degut a la seva llarga trajectòria en el món associatiu i cultural molinenc.

L’alcaldable d’ERC, Marcel López, ha explicat que el partit “celebra que Espona hagi pres aquesta decisió” i que està convençut que “farà una excel·lent tasca els propers anys a l’Ajuntament”. López és regidor d’ERC a l’Ajuntament des de fa dos mesos, després que renunciessin 18 de les persones que anaven a la llista electoral del partit a les municipals del 2015.

Recomanacions personalitzades