Ciutadans escull Laia Cassauba com a número 1 per Molins de Rei

La jove de 21 anys, estudiant de Dret i Ciències Polítiques, és la responsable de xarxes socials de l’agrupació local de Ciutadans. La candidata de la formació taronja a les properes eleccions municipals estarà acompanyada per Alfonso Rodríguez i Alejandro Navarro.

Laia Cassauba-Tircazot // Twitter Cs Molins de Rei

Ciutadans tractarà de recuperar la representació a la sala de plens de l’Ajuntament de Molins de Rei amb una cara nova a la política local. La jove Laia Cassauba-Ticarzot, de 21 anys, encapçalarà la candidatura de la formació taronja a les eleccions municipals del 26 de maig. Estudiant de Dret i de Ciències Polítiques i de l’Administració, Cassauba s’encarrega des de fa temps de la gestió de les xarxes socials de l’agrupació local de Molins de Rei.

La candidata justifica la seva entrada en la política local considerant que la política avança confiant “en persones que no es regeixin per interessos passats, sinó per interessos futurs”. Aquests interessos, segons Cassauba, “tenen com a únic objectiu millorar el benestar dels ciutadans de Molins de Rei”.

Alfonso Rodríguez, que ha estat la cara visible del partit durant els últims anys, serà el número dos de la llista de Ciutadans a Molins de Rei. Alejandro Navarro completa les tres primeres posicions d’una candidatura que va obtenir representació per primera vegada al municipi a les eleccions del 2015, quan va obtenir 837 vots que li van permetre entrar al ple de l’Ajuntament amb un regidor, Francisco García. Vuit mesos després, García va deixar la militància del partit i ha continuat al ple com a regidor no adscrit des d’aleshores, deixant sense representació ni quota a la formació d’Albert Rivera.

La nova alcaldable del partit taronja ha augurat que “aquest nou inici amb unes bases sòlides i el suport de la gent” els donarà “bons resultats” i els permetrà “una bona representació a l’Ajuntament”, segons un comunicat publicat al Facebook de la formació.

Alfonso Rodríguez, Laia Cassauba-Tircazot i Alejandro Navarro, d’esquerra a dreta // Twitter Cs Molins de Rei

Recomanacions personalitzades