El CN Molins Sintagmia comença a Divisió d’Honor empatant a la piscina d’un rival directe

Els homes entrenats per Sergi Pedrerol comencen la segona temporada a la màxima categoria del waterpolo estatal amb un empat a 10 contra l’Automotor Canarias Echeyde. 

El CN Molins a Tenerife // CN Molins

El CN Molins Sintagmia va començar la segona temporada a la màxima categoria del waterpolo estatal, la Divisió d’Honor, visitant la piscina d’un rival directe per la permanència, l’Automotor Canarias Echeyde.

Els homes entrenats per Sergi Pedrerol van aconseguir un valuós punt en camp contrari, després d’un empat a 10 fruït d’un partit igualat i amb alternatives a l’electrònic.

El Molins va començar amb un primer parcial de 0 a 2 però, abans del final del primer quart, els de Tenerife van capgirar el marcador (3 a 2). Després del descans els molinencs van aconseguir col·locar-se amb dos gols d’avantatge.

Però després l’Echeyde va reaccionar arribant als últims minuts amb la victòria a les seves mans. Finalment, el Molins va aconseguit l’empat a 10 en l’últim tram de partit.

El jugador del CN Molins Sintagmia Roger Echevarria va realitzar una brillant actuació, aconseguint la meitat dels gols del seu equip, un total de cinc dianes. Echevarria es va convertir en el màxim golejador de la categoria després d’aquest partit.

Recomanacions personalitzades