El molinenc Pep Salas va a les llistes d’ERC a Barcelona

En qualitat d’independent, serà el número 12 de la candidatura encapçalada per Ernest Maragall.

Salas va rebre el premi Innovació de Ràdio Molins de Rei degut al seu important currículum d’investigador // David Guerrero

Molinencs pel món. En la marató d’eleccions que s’apropen -Congrés, europees i municipals- alguns veïns fan el salt i s’incorporen a candidatures més enllà de Molins de Rei. Un d’ells és Pep Salas, que en qualitat d’independent serà el número 12 d’ERC a les eleccions municipals de Barcelona.

Enginyer i doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Salas és expert en energies renovables i transició energètica. De fet, és fundador de l’empresa km0.energy i divulga qüestions d’aquest àmbit a través d’ Smartgrid.cat , segons informa la candidatura encapçalada per Ernest Maragall a través d’un comunicat.

“És col·laborador habitual en màsters i congressos d’energia i canvi climàtic i membre del Consell Assessor de Desenvolupament Sostenible i de la Comissió d’Experts de Transició Energètica”, ha afegit ERC Barcelona.

En l’àmbit molinenc, entre altres qüestions, Pep Salas és fill de l’expresident de la Creu Roja Baix Llobregat Centre, Josep Maria Salas. En aquest sentit, és un dels impulsors del Memorial Josep Maria Salas i Peiró, que any rera any premia iniciatives solidàries.

D’altra banda, ha estat col·laborador habitual de Ràdio Molins de Rei i, l’any 2011, va rebre el premi Innovació de l’emissora municipal pel seu extens currículum en l’àmbit de la investigació.

Recomanacions personalitzades