La Roca pica pedra fins a assaltar el fortí de Molins de Rei

Club Esportiu Molins de Rei 27-28 BM La Roca. Els molinencs cauen a casa per primera vegada en la temporada.

La Roca marcant un gol // Jose Polo

El Poliesportiu Municipal era un fortí, fins el moment, impossible d’assaltar. Però el BM La Roca va picar pedra per guanyar per la mínima, 27 a 28, al masculí d’handbol del Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei. És la primera derrota a casa dels entrenats per Pol Ibàñez i Bernat Anducas, que continuaran líders de Primera Catalana però reben un avís: no hi ha ascens fins que matemàticament s’aconsegueixi.

Els del Vallès Oriental, que van arribar setens a la classificació i amb la victòria escalen posicions, s’havien que l’últim tren de l’ascens passava per Molins de Rei. Van lluitar fins al final per aconseguir el bitllet, en un matx molt igualat que va començar bé pels interessos molinencs: aconseguint quatre gols d’avantatge (5-1) en els primers minuts a base de robar i córrer a la contra.

Els extrems molinencs van començar a trobar espais i semblava que s’escaparien, però llavors es van creuar els cables a les files locals. Va canviar d’estratègia defensiva La Roca, situant fins a dos jugadors avançats, i va despistar al Molins. La diferència es va reduir a només un gol.

Van reaccionar els verds amb ràpides cavalcades de Manel Artés a la contra i internades de Pau Rebollo pel centre, home que mai salta amb por. Però no hi havia manera, era impossible escapar-se. Es va arribar a la mitja part amb 16-15 a l’electrònic. Calia esforçar-se, la victòria es venia a preu d’or.

Sortint dels vestidors La Roca va empatar. Moment delicat, que el CE Molins de Rei va solucionar, temporalment, amb més intensitat en defensa. Va servir per agafar una altra vegada quatre gols de renda (21-17) passat el minut sis. Però La Roca va tornar a mostrar el seu coratge equilibrant les forces aprofitant les imprecisions molinenques. Van empatar: 23 a 23.

Temps mort i bronca de Pol Ibàñez: “Som a vuit de l’ascens”, va exclamar posant les piles als seus, que van tornar a la pista més agressius. Cada jugada era celebrada amb èmfasi des de la banqueta. Semblava que s’havien connectat definitivament, però no.

En un matx d’alts i baixos, La Roca va picar pedra amb el canó de Sánchez amenaçant fins posar-se per primera vegada per davant en el marcador en el minut 26. Llavors es van veure certs nervis a les files molinenques, que van pecar de precipitació. Dos pals d’Artés i Almagro -tampoc van tenir la fortuna de cara- van acabar de definir el partit.

Amb tot, a Roca es va emportar la victòria per només un gol, 27 a 28, davant dels laments dels jugadors molinencs. Ho van celebrar amb efusivitat sobre la pista del Poliesportiu Municipal, on el CE Molins de Rei tindrà l’oportunitat de refer-se la setmana vinent.

“Ha estat un problema d’actitud”, afirma l’entrenador

L’entrenador del CE Molins de Rei, Pol Ibáñez, va assegurar que la derrota ha estat causada per un “tema general d’actitud de tots, inclòs el cos tècnic”. “Ens hem confiat”, va lamentar en declaracions a Viu Molins de Rei. “En fallat en detalls, s’han vist nervis i precipitacions”, va relatar just després del final de la primera derrota a casa de tota la temporada.

El CE Molins de Rei – La Roca, en imatges

Segona victòria seguida del sènior femení a la Copa Federació

Dues de dues. L’equip sènior femení del Molins de Q – CE Molins de Rei ha aconseguit la segona victòria a la Copa Federació d’Handbol. Les jugadores molinenques van guanyar a domicili a casa del Rubí (18-19) en un partit molt igualat des de l’inici. L’entrenador, Marc Monné, explica que durant tot el partit “cap dels dos equips ha agafat un avantatge de més de dos gols”. Davant d’un rival similar i una bona actuació de la portera de l’Handbol Molins, l’equip s’ha col·locat líder perquè s’ha imposat en el dos ‘matxs’.

“Hem assolit un bon inici a la Copa Federació, que esperem mantenir”, assegura Munné. En aquest sentit, el ‘míster’ comenta que “la classificació del campionat quedarà molt ajustada perquè ens enfrontem rivals molt similars”. El pròxim partit del Molins de Q – CE Molins de Rei també serà a domicili a la pista del Joventut Handbol Mataró.

Recomanacions personalitzades