Victoria gràcies al bon joc inicial de cada part en un partit amb ‘morbo’

Sant Esteve Sesrovires B 27-34 Molins de Q CE Molins de Rei. L’equip molinenc s’enfronta a l’equip del seu entrenador de la temporada passada i consolida el lideratge a la Primera Catalana.

Partit del Handbol Molins de Rei, a casa // Arxiu

El Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei consolida el seu lideratge a la Primera Catalana d’Handbol després de la victòria a casa del Sant Esteve Sesrovires B per 27-34. El partit s’ha disputat amb un cert morbo, ja que l’entrenador del Sant Esteve va entrenar l’any passat als molinencs i alguns jugadors d’aquest formaven part la temporada passada de l’equip rival.

L’entrenador del CE Molins de Rei, Bernat Anducas, ha assegurat a Viu Molins de Rei que el partit l’han aconseguit guanyar “en els primers 10 minuts de cada part”. Al descans, ja s’ha arribat amb un resultat de 10-15, favorable als CE Molins de Rei. Amb uns altres 10 minuts de bon joc, l’equip molinenc, molt intens en atac i segur en defensa, ha aconseguit el 27-34 final.

Amb aquest triomf, el Molins de Q CE Molins de Rei consolida el seu lideratge a la Primera Catalana, després que en un altre partit de la jornada s’hagin enfrontat el segon i el tercer classificat. El conjunt té tres punts d’avantatge sobre el segon, sis sobre el tercer i set sobre el quart, que estableix les posicions del play-off d’ascens. Anducas ha reconegut que tenen “cert marge a la segona volta, però el calendari és més complicat, ja que els partits amb els rivals directe seran fora de casa”.

Derrota del sènior femení

Per la seva banda, l’equip sènior femení de Molins de Q CE Molins de Rei ha perdut a casa contra el Sant Andreu de Llavaneres (15-19). Malgrat que el partit va estar igualat, a les molinenques se li ha escapat el triomf en els darrers cinc minuts. De fet, a la primera part, l’equip ha marcat 13 gols i ha anat per davant en el marcador. L’entrenador, Marc Monné, ha comentat que “el fet de tenir una jugadora menys durant dos minuts i l’encert de la portera rival ha fet que perdéssim el partit”. Tot i la derrota, l’equip sènior femení es manté a la part alta de la taula, empatat a punts amb altres, i a prop del tercer lloc, que permetria optar al play-off d’ascens a la Lliga Catalana.

Recomanacions personalitzades