Teatre 15 Arcades posarà el toc d’humor a la Fira de la Candelera amb ‘El sopar dels idiotes’

L’obra, una comèdia d’embolics per a un públic familiar, es representarà el dissabte 26 de gener, amb les entrades gairebé exhaurides, i el diumenge 10 de febrer a la Peni. Viu Molins de Rei sorteja dues entrades dobles pel passi del 10 de febrer.

‘El sopar dels idiotes’ es representarà el 26 de gener i el 10 de febrer // Teatre 15 Arcades

Que la gent passi una estona divertida en el marc de la Fira de la Candelera. Aquest és l’objectiu del grup Teatre 15 Arcades amb la representació de l’obra ‘El sopar dels idiotes’, que es podrà veure el dissabte 26 de gener a les 21 hores, servint de prèvia a la Fira, i el diumenge 10 de febrer a les 18 hores. Els dos passis se celebraran al teatre de la Peni. La directora de Teatre 15 Arcades, Elisa Poch, assegura que “es tracta d’una comèdia d’embolics amb rerefons amb la qual volem que la gent s’ho passi bé en uns dies marcats per la Fira”.

De moment, Poch es mostra satisfeta de la resposta dels ciutadans, ja que les entrades per la representació del dissabte 26 de gener estan a punt d’exhaurir-se. ‘El sopar dels idiotes’, segons afegeix, “està pensada perquè qualsevol mena de públic pugui gaudir-ne”. En aquest sentit, Poch valora positivament la diversificació temàtica que està fent la Fira de la Candelera. “Hem passat d’una mostra només agrícola i ramadera a donar cabuda a altres sectors, com la cultura i la gastronomia, que també han d’estar presents”.

Fira Cultural

La directora de Teatre 15 Arcades està satisfeta de l’aposta per la cultura a la Fira. Per aquest motiu, la formació ha escollit ‘El sopar dels idiotes’ per les representacions d’enguany. La comèdia explica la història d’un grup d’amics que organitzen periòdicament sopars en els quals conviden persones estúpides per burlar-se’n. Qui portarà al més idiota?

Sorteig de dues entrades dobles

Des de Viu Molins de Rei, sortegem dues entrades dobles entre els nostres socis pel passi de diumenge 10 de febrer a les 18 hores. Si encara no sou socis, us en podeu fer per entrar al sorteig i a més rebreu gratuïtament l’Anuari 2018, que estem a punt de publicar i molts altres avantatges i descomptes.

Recomanacions personalitzades