Xavi Foj consolida la segona posició després d’acabar l’etapa sense rodes de recanvi

El pilot de Molins de Rei s’enfila al 40è lloc a la classificació general de cotxes. “Si miraves als tallants de les dunes, feien por”, explica Foj en finalitzar el recorregut.

Xavi Foj, en una de les zones de dunes // FojMotorsport

Xavi Foj ha finalitzat la vuitena etapa del Ral·li Dakar 2019 consolidant la segona posició en la seva categoria. Després d’un recorregut de 360 quilòmetres entre San Juan de Marcona i Pisco, “hem acabat sense passar gaires dificultats”, ha assegurat el pilot molinenc. L’incident més remarcable ha sigut el descalçament de dos neumàtics. Foj, de l’equip FojMotorsport, ha arribat a la meta sense rodes de recanvi.

Foj ha comentat que “hem hagut d’inflar i desinflar molt les rodes per poder superar les muntanyes de sorra pronunciades“. A més, el pilot ha destacat els perills del recorregut. “Si miraves als tallants de les dunes, feien por”. Després de la vuitena etapa, Xavi Foj s’ha enfilat al 40è lloc a la classificació general de cotxes.

Recomanacions personalitzades