Els camions frustren el lideratge de Xavi Foj al Dakar

El pilot molinenc cau en trampes de sorra després de veure’s obligat a sortir-se’n de la traçada. La irregularitat del terreny fa que els canvis de pressió dels neumàtics siguin constants.

Xavi Foj va liderar la prova a la setena etapa // Foj Motorsport

Els camions s’han convertit en els protagonistes de la setena etapa del Ral·li Dakar, que s’ha disputat en un recorregut de 323 quilòmetres amb inici i final a San Juan de Marcona. Després d’un inici d’etapa bo, el pilot molinenc Xavi Foj ha arribat a liderar la prova en la seva categoria. Després del tercer pas, Foj ha intentat evitar dos camions i per això “ens hem sortit de la traçada i hem caigut en trampes de sorra”.

Foj, que ha qualificat l’etapa com a “infernal”, ha afegit que els canvis de pressió dels neumàtics està sent un altre de les constants en l’edició d’enguany del Dakar. “El terreny irregular, entre sorra i pedra, ha fet que ens paréssim més del compte”. Tot i això, “cada vegada queda menys i estem il·lusionats”, ha indicat Foj. La següent etapa del Ral·li finalitza a la localitat peruana de Pisco.

Recomanacions personalitzades