El Festival de Terror obre amb un ‘room escape’ inèdit dedicat a Carrie

Aquest cap de setmana arrenca la 37a edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei dedicat al director de cinema Brian de Palma.

Clip de Anunnaki- Los caidos del cielo // Festival de Terror de Molins de Rei

La data marcada al calendari ja ha arribat. Després de mesos de preparació, el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei ha tornat a aterrar a La Peni per celebrar la seva 37a edició. Un esdeveniment que ja es pot qualificar d’històric i que enguany girarà entorn d’una altra figura històrica de la gran pantalla: Brian de Palma. De fet, el cineasta ja té dedicades en el seu honor una exposició inèdita a la sala de Ca n’Ametller i un llibre que reflexiona sobre la seva obra.

Novament el Festival tornarà a oferir tota una programació de suspens i terror, entre els quals destaquen títols com Abrakadabra dels germans Luciano i Nicolás Onetti, La Furia, Carrie o The Witch In The Window, entre molts altres. Passis cinematogràfics els quals alguns socis del Viu Molins de Rei podran anar a veure de franc amb qui ells vulguin, després d’apuntar-se al sorteig que ha obert aquest mitjà de comunicació.

Room escape terrorífic

Un dels principals al·licients d’aquest 2018 és el room escape inspirat en Carrie. L’activitat tindrà lloc aquest mateix dissabte 10 de novembre a les 17 hores a la Sala Gòtica i comptarà amb un macro format. De fet, l’aforament màxim serà de 60 persones, les quals jugaran de manera simultània per sotmetre’s a una situació límit durant una hora. Tota una experiència que tindrà un preu de 20 euros/persona.

En cas de no poder participar al room escape, l’organització ha preparat un segon atractiu que enguany torna a arribar de la mà de les #SessionsMovistarPlus. La doble sessió gratuïta tindrà lloc el dimarts 13 de novembre a partir de les 17:30 hores amb els títols Leatherfacel i Los hijos de Satán. Totes dues obres s’estrenaran simultàniament al Festival i a Movistar+.

Premier mundial

Un altre dels aspectes a destacar serà l’estrena mundial d’Anunnaki: Los caídos del cielo, la qual tindrà lloc el proper diumenge dia 11 a les 17:45 hores a La Peni. El film de Joan Frank Charansonnet i Rubén Vilchez explica la història de Claudia (Universitària) i Victoria (Model internacional), les quals es veuen submergides en una autèntica guerra de poder entre dos clans d’éssers extraterrestres pertinents a les famílies reptilianes d’Uruk i Kishar, les quals han sabut adaptar-se físicament a l’aspecte humà.

En cas d’optar per una experiència més familiar, aquest dissabte de 10 a 12:30 hores es durà a terme el taller infantil de cinema Terror Kids, el qual s’ha desenvolupat després de l’èxit de la primera edició. En aquest espai els infants podran experimentar amb la creació cinematogràfica i els efectes especials més característics del cinema de terror. A l’edició anterior una quinzena de nens i nenes van poder aprendre nocions bàsiques de llenguatge audiovisual, i més concretament del gènere de terror, i posar en pràctica les principals fases d’un rodatge cinematogràfic.

El cartell

Per sisè any consecutiu Maite Pascual s’ha encarregat del disseny del pòster del festival, el qual està inspirat en una de les escenes més conegudes de la pel·lícula Carrie (1976). A més, la imatge cerca reflectir la tendència al desdoblament del seu director, Brian De Palma, tema sobre el qual ja treballa part de l’exposició “Brian De Palma. La mirada desdoblada”. En aquesta línia, també s’ha de destacar la nova imatge corporativa del Festival que s’entrena enguany i que s’emmarca en un esforç per oferir un Festival de major qualitat, però conservant l’essència de l’esdeveniment.

Recomanacions personalitzades