Regalem entrades dobles a les sessions del Festival de Cine de Terror

Viu Molins de Rei, en col·laboració amb el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, regala nou entrades dobles per a les diferents sessions. L’obsequi, sense sorteig, és exclusiu per als socis més ràpids.

Viu Molins de Rei convida als seus socis a gaudir amb un acompanyant de franc de les sessions del Festival de Cine de Terror ql al Teatre de la Joventut Catòlica – La Peni. Per aconseguir la teva entrada doble només has d’emplenar el formulari i rebràs per correu electrònic les instruccions per recollir la teva entrada. Disposem de nou entrades dobles i seran entregades per ordre de sol·licitud fins que s’esgotin.

Un dels avantatges de ser soci de Viu Molins de Rei és el d’accedir a sorteigs exclusius com aquest. Si encara no ho ets i vols poder accedir a sorteigs com aquest en el futur et pots inscriure i començar a gaudir d’avantatges a la vegada que dones suport al projecte periodístic.

Recomanacions personalitzades