El CB Molins de Rei comença una temporada plena de canvis amb entrebancs

L’equip de Copa Catalunya perd cinc partits consecutius després d’un inici de curs amb canvi d’entrenador, baixes de jugadors i lesions. L’entitat arriba a un acord de patrocini amb Guinot Prunera i fa la presentació de la temporada amb més de 300 jugadors. 

El CB Molins de Rei durant la presentació de l’acord amb Guinot Prunera // CB Molins de Rei

No ha estat un inici fàcil, sumant cinc derrotes consecutives. Després de la magnífica temporada en el curs del retorn a Copa Catalunya, el Club Bàsquet Molins de Rei passa per dificultats en l’any de la revàlida. L’equip ha patit molts canvis, començant per la banqueta: Chus Fernández va deixar la disciplina molinenca després de quatre temporades i ha arribat un nou entrenador, Cesc Senpau. A més, gairebé mitja plantilla ha marxat per diferents circumstàncies. Tres d’ells juguen ara a una categoria superior, la Lliga EBA: les baixes han estat importants.

“És una temporada plena de canvis i tenim l’objectiu de fer un forjar un nou cicle no només pensant en aquest curs sinó en el futur de l’equip”, defineix Senpau en declaracions a Viu Molins de Rei. L’equip ha fet cinc incorporacions, bàsicament de jugadors joves amb potencial, però moltes de les baixes s’han produït a “última hora” i això encara castiga més. A més, els molinencs han perdut potencial en atac sense la figura de Fèlix López, que assegurava una bona anotació partit rere partit.

A aquestes complicacions s’han de sumar una plaga de lesions que van impedir fer una pretemporada “amb nivell” i que també han castigat el Molins en les primeres jornades. Amb tot, han perdut els cinc primers partits de la competició. “Són resultats negatius”, reconeix l’entrenador. “Però l’equip treballa bé i hi ha ànims i unió”, afegeix.

“Moltes derrotes han estat molt ajustades i ara començarem a recuperar gairebé tots els lesionats”, descriu Senpau esperançat. Lluny de rendir-se, el nou tècnic molinenc afirma que està “convençut que els resultats arribaran”. En aquest context, cal destacar que la dinàmica negativa s’ha produït just en l’inici de la temporada i, per tant, hi ha temps per remuntar.

Acord de patrocini amb Guinot Prunera

D’altra banda, el CB Molins de Rei ha arribat a un acord amb l’empresa molinenca Guinot Prunera, que serà el patrocinador principal d’aquesta temporada. “El patrocini permet que, una temporada més, a Molins de Rei puguem gaudir de la competició de bàsquet d’alt nivell, així com l’aprenentatge dels molts nois i noies”, assegura el club a través d’un comunicat.

La presentació de l’acord ha estat protagonitzada per Marcel Prunera, en representació de la firma immobiliària, i Marià Pujol, president del CB Molins de Rei. Tots dos han estat acompanyats per Júlia Paüls, capitana del sènior femení que enguany milita a Segona Catalana, i tot el sènior masculí, que competeix a la màxima competició del bàsquet català, la Copa Catalunya.

Més de 300 persones gaudint del bàsquet

En l’àmbit social, el CB Molins de Rei ha fet la presentació de la temporada oficial 2018-2019 omplint una vegada més les graderies del Poliesportiu Municipal de Molins de Rei. L’esdeveniment ha servit per mostrar els 21 equips de competició, els sis grups de l’escola de bàsquet i els 40 formadors que treballen a l’staff tècnic de l’entitat. Segons informa el club, “més de 300 joves” gaudeixen del bàsquet defensant els colors del CB Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades