Miquel Sánchez jura el càrrec de Miquel de l’Any 2018

El jove de 32 anys agafa el relleu a Miquel Monfort, qui ha fet un pregó dedicat a les entitats i a l’1 d’octubre.

Miquel Sánchez jura el càrrec de Miquel de l'Any 2018 // DGM

Miquel Sánchez jura el càrrec de Miquel de l’Any 2018 // DGM

Miquels aquí i Miquels enllà. Amb motiu del dia del sant Patró de la vila, Els Miquels de Molins de Rei han decidit anomenar a Miquel Sánchez ‘Miquel de l’Any 2018’. Un títol que, com marca la tradició, ara haurà de treballar amb la seva presència als actes públics del poble, amb la preparació del pregó de l’any vinent i amb la col·locació de la placa a la porta de casa seva.

Tal com ha confessat Sànchez, el nomenament li ha arribat aquest dissabte a les 6 hores del matí “per sorpresa total”. “No sabia res, m’han tirat una traca i han començat a picar a l’intèrfon; fins que no he començat a reconèixer alguna cara que no em feia a la idea”, ha explicat al Viu Molins de Rei. En aquest sentit, “per sort aquest any no estava gaire fi de l’esquena i vaig anar a dormir d’hora, cosa que em va saber greu en ser Festa Major, però m’ha anat bé per fer bona cara”, ha confessat minuts abans de jurar el càrrec públicament.

L’entrant i el sortint

Segons han detallat Els Miquels que es van reunir dies abans a Cal Tintorer, aquests van decidir escollir a Sánchez “per la seva fidelitat durant més de 20 anys al club de bàsquet on juga, per haver començat aquest curs com a mestre de l’Escola Castell Ciuró i per haver format part de l’Agrupa i l’Esbart Dansaire; era un bon element”, han assegurat abans d’atorgar-li el bastó.

Miquel Sánchez agafa el relleu de Miquel Monfort // DGM

Miquel Sánchez agafa el relleu de Miquel Monfort // DGM

Ara el jove de 32 anys agafa el testimoni de Miquel Monfort, qui ha deixat el càrrec amb un pregó dedicat a les entitats molinenques i totes les persones que les impulsen. A més, Monfort ha recordat l’1 d’octubre de l’any passat i ha elogiat al moviment popular “que el va fer possible”. Per acabar, Monfort s’ha mig acomiadat dels veïns i miquels Molins de Rei, ja que des de fa pocs mesos que viu en una nova població.

Sense ‘miquelets’

Per segon any consecutiu no s’ha pogut anomenar cap ‘Miquel petit’. “Esperem i desitgem que les parelles posin el nom de Miquel als seus fills, perquè és un nom molt maco i agradable aquí a Molins”, han animat des de la comissió.

Recomanacions personalitzades