El molinenc Lucas Ferro serà el número 8 de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament

Dos membres de Molins Camina aniran a la llista dels comuns a les eleccions al Parlament de Catalunya. Lucas Silvano Ferro serà el número 8 i la regidora de Molins Camina, Ana Aroca, anirà al 25. 

Lucas Silvano Ferro (esquerra) és secretari general de Podem a Molins de Rei // Arxiu –Jose Polo

Lucas Silvano Ferro Solé podria passar a formar part del grup de molinencs que han estat diputats al Parlament de Catalunya. La passada legislatura ja hi havia dos escons ocupats per persones de Molins de Rei: Joan Ramon Casals, amb Junts pel Sí, i Albert Botran, amb la CUP.

Ferro, que és el secretari general de Podem Molins de Rei, està en una posició amb opcions: és el número 8 per Barcelona a la llista conjunta de Catalunya en Comú i Podem. A les eleccions del 2015, la coalició Catalunya Sí que es Pot va obtenir 9 diputats a la circumscripció de Barcelona, així que és possible que entri al Parlament.

A la mateixa llista també hi ha Ana Aroca, la regidora al ple municipal de Molins Camina. Va ser cap de llista el 2015 d’aquesta formació local que agrupa Podem, Equo i Procés Constituent i que va obtenir una cadira a la sala de plens. En el seu cas la presència és més simbòlica, ja que va al número 25. La regidora ha preferit anar en aquesta posició per poder centrar-se en el projecte municipal de Molins Camina.

Recomanacions personalitzades