Casals proposa tancar fronteres per “aturar Espanya”

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CDC), ha plantejat una fórmula alternativa a fer una ‘aturada de país’: bloquejar les comunicacions amb Espanya perquè “han de ser ells els qui pateixin”.

Joan Ramon Casals durant el tall de l’autopista al novembre en protesta pels empresonaments // Arxiu — Jordi Julià

“El que hem de fer no és aturar-nos nosaltres sinó aturar Espanya, tancar fronteres, que ells pateixin i nosaltres exportar més que mai”, ha afirmat aquest dimarts el batlle molinenc, Joan Ramon Casals, en una entrevista a La Xarxa.

Casals considera que aquesta seria una fórmula més efectiva que una possible nova ‘aturada de país’ com la que es va viure el 4 d’octubre passat. De fet, ha afirmat no és partidari de repetir aquesta aturada general, tal com s’està estudiant des de l’independentisme de cara a la commemoració de l’1 d’octubre d’aquest any.

L’opció que ell planteja creu que és “més efectiva i durarà més en el temps”, ha defensat durant l’entrevista. Casals creu que la seva proposta “dona més rendiment intern i extern”, ja que seria una manera de “cridar l’atenció de l’Estat espanyol”.

Recomanacions personalitzades