Obre el pas inundable per a vianants i ciclistes que connecta amb Sant Vicenç

Ciclistes i vianants ja poden creuar el riu Llobregat a través del nou gual inundable, situat al punt on conflueixen els termes municipals de Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts. A la tardor es complementarà arreglant el camí del riu a la banda de Molins de Rei.

Membres del Club Ciclista Molins de Rei i dels altres municipis han participat en l’estrena del pas // Jordi Julià

Per primer cop des que va caure el pont de les Quinze Arcades, es pot anar des de Molins de Rei fins a Sant Vicenç dels Horts a peu o en bicicleta sense patir per ser atropellat. Sembla exagerat el símil però certament el pont que va substituir l’icònic pont de Carles III és, encara ara, una autèntica autopista en què creuar a peu o en bicicleta suposa un gran risc.

Des d’aquest divendres, 6 de juliol, hi ha una alternativa: un nou pas exclusiu per a bicicletes i vianants. No és un pont, sinó un gual inundable. Consisteix en una passarel·la de formigó que queda lleugerament més elevada que el curs del riu. Normalment l’aigua quedarà 40 centímetres sota la passarel·la, tot i que en casos puntuals en què pugi el nivell del riu, quedarà inundat i no es podrà fer servir.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Fotografies: Jordi Julià

El pas està situat al límit entre el terme municipal de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat i connecta amb Sant Vicenç dels Horts en l’altra, una mica més enllà del pont blanc per a vehicles que va des de la rotonda del tanatori de Sant Feliu fins a Sant Vicenç. Queda bastant allunyat del nucli urbà de Molins de Rei -és a uns 15 minuts en bici del barri del Canal- tot i que a Sant Vicenç va a parar a l’extrem sud de la ciutat.

La seva ubicació potser no servirà gaire per a la mobilitat diària, a l’espera que s’ampliï el pont actual de la N-340 o bé se’n faci un de nou que connecti els nuclis urbans amb el possible pas del tramvia. Però és ideal per als que passegen pel riu ja que connecta les dues ribes creant nous possibles itineraris, més tenint en compte que l’altra banda està més arreglada que aquesta. De fet, al punt on hi ha el pas inundable a la banda de Sant Vicenç hi ha unes taules de pícnic.

El director d’obra ha explicat el projecte // Jordi Julià

“És bessona a la que vam fer a Sant Boi”, ha explicat en la festa d’inauguració Javier Navarro, el director d’obra de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que s’ha encarregat de les obres juntament amb els tres ajuntaments. A Sant Boi hi ha un pas semblant que connecta amb Sant Joan Despí i que ara donarà joc per fer un itinerari circular, per exemple.

Està formada per un calaix de formigó de 2,3 metres d’alt que està pràcticament tot cobert per l’aigua, deixant només 40 centímetres a la vista en condicions normals de cabal d’aigua. Fa quatre metres d’amplada, pensat perquè hi puguin conviure amb comoditat bicis i vianants, i 35 metres de llarg.

Camí del riu arreglat a la tardor

La construcció ha implicat la urbanització de l’entorn, amb rampes de formigó als dos costats del riu i senyalització sobre el camí fluvial del Llobregat, un trajecte de 30 quilòmetres de llarg que l’AMB està potenciant per al seu ús social fent actuacions com aquesta. L’obra “va molt més enllà de connectar els tres municipis, ja que s’engloba en el projecte del riu Llobregat dins la infraestructura verda metropolitana”, ha afirmat el coordinador de l’oficina tècnica de gerència de l’AMB, Javier Navarro.

S’han creat rampes d’accés arranjant el camí en aquest punt // Jordi Julià

Aquesta estratègia permetrà que Molins de Rei pugui arreglar, per fi, el seu tram de camí del riu, que ara està fet de terra amb molts sots: Navarro ha avançat que estan “a punt de condicionar el camí del marge de Molins de Rei”. L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha concretat que serà a la tardor.

Retard per les pluges

L’obra ha costat 745.364,03 euros. Va començar al gener i havia d’acabar a l’abril, però ha acabat durant sis mesos, ja que el cabal ha estat més alt del que esperaven. “Un terç dels dies hem tingut l’obra inundada“, ha explicat el director d’obra.

Van desviar el curs del riu fent un canal lateral, preparat per suportar un cabal de 30 metres cúbics per segon. Però les fortes pluges que hi ha hagut han fet que estiguessin 32 dies amb cabals superiors als 50 metres cúbics, impedint que poguessin avançar els treballs. “Amb l’hivern que hem tingut, sis mesos han acabat sent un termini notable”, ha afirmat.

El pas està més enllà del pont blanc que connecta el polígon El Pla amb Sant Vicenç // Jordi Julià

Gran festa d’obertura

El pas s’ha inaugurat amb una gran festa que ha mostrat que és possible un ús social del riu. Sant Vicenç s’hi ha bolcat, fent una gran festa amb els gegants, el mamut i concert del grup vicentinomolinenc Eivibonny.

Els alcaldes dels tres municipis han coincidit a elogiar que aquesta obra permet unir de nou tres pobles amb molta relació entre ells i que era una demanda de la gent. Tots tres també han tingut un record per Oriol Junqueras, que quan era alcalde de Sant Vicenç va començar a treballar en el projecte.

Sant Vicenç ha organitzat una gran festa amb gegants i el mamut // Jordi Julià

Recomanacions personalitzades