L’atracador del supermercat apareix mort d’una sobredosi a casa seva

L’home acusat d’haver atracat un petit supermercat de la Carretera el passat dimecres ha estat localitzat mort al seu domicili de Molins de Rei. La causa hauria estat una sobredosi.

L’home era l’acusat d’haver atracat aquest supermercat de l’avinguda Barcelona // Google Maps

Segons fonts municipals, la persona que hauria atracat el supermercat de la Carretera ha aparegut sense vida a la seva casa de Molins de Rei. L’home era veí del municipi i estava acusat d’haver apunyalat el propietari d’un supermercat que es va encarar amb ell quan amenaçava unes clientes perquè els donessin tot el que portaven.

A l’espera de l’autòpsia, la causa de la mort hauria estat una sobredosi, segons les mateixes fonts, que indiquen que no l’han trobat en cap operatiu policial per detenir-lo, sinó que hauria estat trobat de manera espontània per part de persones properes al presumpte atracador. D’altra banda, l’amo del supermercat que es va encarar amb ell es troba en bon estat de salut.

Recomanacions personalitzades