El propietari d’un supermercat resulta ferit quan defensava una clienta d’un atracador

Un atracament en un petit supermercat de l’avinguda de Barcelona ha deixat ferit d’arma blanca el propietari de l’establiment. L’amo va encarar-se amb l’atracador, que amenaçava una clienta amb una arma blanca, i es va acabar enduent una ganivetada sota les costelles.

L’atracament ha mobilitzat el SEM, la Guàrdia Urbana i els Mossos // Cedida

Aquest dimecres a la nit s’ha produït un atracament a la petita botiga d’alimentació que hi ha a l’avinguda de Barcelona de Molins de Rei, a tocar del carrer de la Riera Mariona. Segons fonts municipals, el robatori s’ha produït poc abans de les 22:30 i ha quedat ferit per arma blanca el seu propietari.

L’atracador s’ha dirigit primer cap a dues clientes que en aquell moment estaven comprant a la botiga i les ha amenaçat amb una arma blanca perquè els donessin tot el que portaven.

Primer ha amenaçat una dona, que li ha entregat tot el que tenia davant les amenaces del lladre. Després ha fet el mateix amb una altra clienta que era a la botiga, segons afirma El Llaç.

A continuació, ha estat quan el propietari de la botiga s’ha encarat amb el lladre per defensar la persona que estava sent amenaçada. L’atacant ha respost clavant-li una ganivetada al propietari i enduent-se tots els diners de la caixa registradora del supermercat.

La ferida era una ganivetada poc profunda sota les costelles, segons fonts municipals. Ha requerit que la víctima fos traslladada a l’hospital.

Fins al punt s’hi ha desplaçat la Guàrdia Urbana de Molins de Rei, els Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Recomanacions personalitzades