El PDeCAT valida l’aposta de l’alcalde per Ramon Sánchez com a candidat

Els associats i simpatitzants del Partit Demòcrata han acceptat gairebé per unanimitat que Ramon Sánchez sigui el successor de Joan Ramon Casals com a cap de llista a les eleccions del 2019. Sánchez ha agraït a Casals que fa dos anys li proposés de prendre-li el relleu: “Tu vas creure en mi”. 

Joan Ramon Casals i Ramon Sánchez s’han abraçat en conèixer el resultat // Jordi Julià

Eren unes primàries sense gaire emoció: només s’havia presentat el candidat oficialista, Ramon Sánchez. I com era d’esperar, les persones vinculades al PDeCAT de Molins de Rei no s’han sortit del guió i l’han votat en massa. 23 associats han votat per ell mentre que un no ha marcat la creu i ha comptat com a vot en blanc. Els 17 simpatitzants que han participat han triat Sánchez.

D’aquesta manera, qui va ser número 2 de Convergència i Unió (CiU) el 2015 passarà a ser el número 1 el 2019. Joan Ramon Casals ja va anunciar que faria limitació de mandats i després de dues legislatures es retiraria. Sánchez ha estat l’aposta personal de Casals per succeir-lo.

Per això, just després de conèixer el resultat de la votació, ha volgut donar les gràcies a Joan Ramon Casals: “Recordo com el 2010 em vaig acostar a la seu del PDeCAt per dir-te: ‘Vull ajudar-te a ser alcalde’, i ara seràs tu el que m’ajudaràs a mi a ser alcalde”, ha dit davant els membres del partit. I ha seguit rememorant com Casals li va demanar que el succeís: “fa pràcticament dos anys que m’ho vas proposar. M’ho vaig haver de pensar molt. Gràcies, perquè tu vas creure en mi”.

 

Joan Ramon Casals (dreta) ha escollit Sánchez per succeir-lo // Jordi Julià

 

L’elecció representa que Casals es retiri després de dues legislatures a l’alcaldia. “Ho faig perquè crec en la limitació de mandats, però si puc fer el pas és perquè hi ha algú darrere com ell”, ha assegurat. Considera que és “la millor persona per ser el futur alcalde de Molins de Rei, que segur que ho serà”. Fins i tot ha dit que serà “millor alcalde” que ell.

Ramon Sánchez s’ha mostrat il·lusionat per l’elecció // Jordi Julià

Ara serà el moment de configurar la resta de la llista, que ja va avançar que volia que fos a l’estil de Junts per Catalunya amb independents. Ha vinculat l’èxit del partit a les persones que l’acompanyen: “El projecte és bo si l’equip és bo”. A l’acte de proclamació ha rebut el suport del president i el vicepresident del partit a la vegueria de Barcelona i del PDeCAT Baix Llobregat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades