Molins de Rei acollirà la fase final de la Primera Divisió de voleibol

El Club Volei Molins de Rei arriba per segona vegada a la final a quatre amb esperances d’aconseguir l’ascens a Primera Nacional per primera vegada en la seva història.

Imatge de l’equip // Club Vòlei Molins

Després de liderar la fase regular, el Club Vòlei Molins de Rei s’ha classificat, per segona temporada consecutiva, per la fase final de Primera Catalana. Però enguany disputaran la final a 4 a casa. Concretament, al pavelló de la Sínia del barri de la Granja el pròxim 14 d’abril, després que la federació catalana d’aquest esport hagi escollit Molins de Rei com a seu. És el mateix escenari on el voleibol del municipi va aconseguir l’ascens a Segona Catalana ara fa quatre anys.

“Aconseguir l’ascens seria un gran pas endavant per un poble petit com Molins de Rei i per una entitat petita dins del panorama del vòlei català”, considera, en declaracions a Viu Molins de Rei, la capitana de la formació, Meritxell Puchol. El bloc entrenat per Àlex Pérez ja porta temps jugant juntes i està “consolidat”. “La majoria portem temps al club”, relata la capitana.

Segons Puchol, la clau per arribar fins a les portes a l’ascens a categories estatals és l’“esforç i la perseverança”. “Hem lluitat dia a dia, però sempre anant a més, buscant metes”, assegura la jugadora del Club Vòlei Molins de Rei. “Venim de lluny, l’any passat ja ens vam classificar”, recorda. “Ens vam plantejar arribar a fases i intentar quedar com a primeres de Catalunya com a objectiu”, afegeix.

La primera semifinal, a les 10 del matí del 14 d’abril, enfrontarà les molinenques amb el Sant Esteve. Si guanyen, a les 17 hores jugarien la gran final, on competiren contra les guanyadores de l’enfrontament entre el CV Sant Boi i el CV Olot.

“Tenim experiència i juguem a casa amb el nostre públic”, valora Meritxell Puchol. Tot i això, adverteix que jugar com a local també suposa un plus de nerviositat. “Volem mostrar a les jugadores de base fins a on pot arribar el club”, sentencia la capitana d’un grup disposat a fer història del voleibol de Molins de Rei.

La victòria a la final a 4 significa un bitllet per a les fases d’ascens a la Primera Divisió Nacional però no l’ascens directe. Tot i això, ser les campiones del grup català aporta, normalment, moltes possibilitats finals de pujar de categoria. Aquesta és la lliga de bronze del vòlei estatal. Per sobre només hi ha dues més: Superliga 2 i Liga Iberdrola.

 

Recomanacions personalitzades