L’AE Molins de voleibol aconsegueix l’ascens a Segona Catalana

AE Molins 3-0 Alella. El Molins aconsegueix pujar a Segona Catalana després de guanyar a l’Alella en el primer partit de les fases d’ascens que es disputen al poliesportiu de la Sínia. D’aquesta manera s’aconsegueix l’objectiu de la temporada. 

Les jugadores de l'AE Molins celebrant l'ascens a Segona // Jose Polo

Les jugadores de l’AE Molins celebrant l’ascens a Segona // Jose Polo

Van quedar a les 8 del matí d’un dissabte per esmorzar totes juntes, com un equip. Era un dia gran i no es podia fallar. A les 10 havien de batre a l’Alella per aconseguir l’objectiu de la temporada: pujar a Segona Catalana. Ho van fer de forma contundent, per 3 sets a 0. Sense patir gaire, l’Associació Esportiva Molins de Rei ha aconseguit pujar de categoria en el primer partit de les fases d’ascens, disputades al Poliesportiu de la Sínia.

La graderia estava completament plena d’aficionats dels dos equips. No hi cap gaire gent a la Sínia però sempre fa patxoca veure un pavelló ple de gom a gom. El Molins va començar a demostrar la seva superioritat des del principi. Amb l’afició fent molt de soroll, les molinenques van signar un inici de partit magistral, agafant avantatge ràpidament a l’electrònic. S’aprofitaven de tenir una evident superioritat física sobre el rival, amb menys alçada i menys atlètic. A més, l’Alella tenia només tres canvis i les negre-i-vermelles els interessava un partit amb un desgast físic alt. Les locals es van emportar el primer set per un contundent 25 a 13.

L'AE Molins posant per Viu Molins de Rei després d'aconseguir l'ascens // Jose Polo

L’AE Molins posant per Viu Molins de Rei després d’aconseguir l’ascens // Jose Polo

El segon set va ser molt més igualat. L’Alella sabia que necessitava una reacció. L’entrenador molinenc, Daniel Amat, patia quan el marcador mostrava un 11 a 12 a favor de les visitants. I és que el Molins, durant tota la temporada, ha patit certes desconnexions durant els partits que li han costat més d’un punt. Però aquesta vegada les jugadores van estar molt concentrades i mai van marxar del matx. No s’ho podien permetre. Poc a poc van igualar les forces amb les visitants i en l’intercanvi de cops on es va decidir el segon set van tenir més qualitat que el rival. Amb un 25 a 21 van signar el 2 a 0.

Es començava a pensar en una possible victòria ràpida que finalment va arribar. La sortida del Molins al tercer set va ser demolidora. Van passar per sobre d’un rival que començava a mostrar debilitat en la seva mentalitat. Les molinenques van anar agafant avantatge fins que l’entrenador de l’Alella, que estava actuant com a delegat i per tant no podia donar instruccions, va ser expulsat del partit. Això va acabar d’ enfonsar a les alellenques que a partir d’aquest moment es van entregar. Amb un clar 25 a 15 es va resoldre el tercer set. Un 3 a 0 contundent que val l’ascens a Segona Catalana. Ara l’AE Molins seguirà lluitant durant tot el cap de setmana per intentar ser campiones de la categoria.

Daniel Amat: “L’evolució de l’equip ha estat la clau de l’ascens”

 

 

Recomanacions personalitzades