Sortegem dues entrades per anar a veure ‘Refugiats’

Els socis de Viu Molins de Rei es poden emportar dues entrades per a l’obra ‘Refugiats’ que s’estrena aquest cap de setmana.

Aquest dissabte 24 a les 20:30 i diumenge 25 a les 18 hores a La Peni, s’estrena l’obra de teatre ‘Refugiats’, que aproparà al present els refugiats del passat alhora que qüestiona el paper de periodistes i polítics en les guerres.

Viu Molins de Rei sorteja dues entrades per a l’obra entre els socis del diari. Si encara no sou socis, us en podeu fer per entrar al sorteig i a més rebreu gratuïtament l’Anuari 2017 en paper que acabem de publicar juntament amb molts més avantatges i descomptes. Per participar-hi, només cal omplir el formulari següent:

Els refugiats del passat tornen al present amb Teatre 15 Arcades

Recomanacions personalitzades