La Milla de la Candelera espera 200 participants

Diumenge 21 se celebra una nova edició de la Milla de la Candelera, que enguany espera uns 200 participants. Les inscripcions resten obertes fins divendres a les 22 hores per internet o bé 45 minuts abans de la cursa in situ. 

Imatge d’arxiu d’una edició de la Milla de la Candelera // Jose Polo

Torna un dels esdeveniments destacats en el calendari dels atletes de Molins de Rei. La Milla de la Candelera, que enguany arriba a la setena edició, se celebra el pròxim diumenge de 21 de gener.

La Sant Silvestre molinenca, ja completament consolidada, té una previsió de “més de 200 participants”, segons informen fonts del Club Atletisme Molins de Rei, entitat organitzadora de la cursa. En la passada edició l’esdeveniment ja va aconseguir reunir dos centenars d’esportistes.

Les inscripcions es poden fer a través d’Internet fins divendres 19 a les 22 hores. El mateix dia de la cursa també es permeten inscripcions fins a 45 minuts abans del tret de sortida. La competició, amb inici i final a la plaça de la Llibertat, es realitzarà a les 11 del matí.

Toyota Starbaix Molins de ReiIsabel Ballesteros Estètica Avançada, Quiromassatge i Benestar. C. Javint Verdaguer, 56 Molins de Rei

Recomanacions personalitzades