Cap de setmana de monòleg d’impacte i cordes jazzístiques

El cap de setmana del 28 al 29 d’octubre arriba a Molins de Rei ‘Moleskine’, un monòleg que fuig de les convencions. Actua el grup Trio Vivo, amb el contrabaixista molinenc Miquel Àngel Cordero, es fa tabalada en benefici de Gueopic i s’homenatja a Carles Vives.

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, us proposem quatre plans per fer sense moure-us de Molins de Rei.

1. Deixar-se atrapar per un monòleg poc convencional

Violant Llopis interpreta el monòleg ‘Moleskine’ // Santi Jiménez

[ACTUALITZACIÓ: L’espectacle ha quedat suspès. Espai en Blanch ha lamentat: “Portem unes setmanes que la gent no té ni ganes de sortir a fer coses i la vida cultural se n’està ressentint”.]

Arriba a Molins de Rei l’obra ‘Moleskine’, un monòleg concentrat en 20 intensos minuts on les paraules “es transformen en dards potents que es claven, impacten i deixen rastre”, afirmen els organitzadors. Jordi Cervera signa aquest text que interpreta Violant Llopis i que tracta d’amor, mort, odi, solitud, desesperança…

El monòleg es farà diumenge 29 d’octubre a les 18:30 hores a l’Espai en Blanch. Cal comprar entrada anticipada a 5€ (4€ per a socis de Viu Molins de Rei)

Els socis de Viu Molins de Rei poden gaudir d’un 20% de descompte en totes les activitats de l’Espai en Blanch. Per obtenir-lo, cal fer la reserva en aquesta pàgina i indicar que sou socis a les observacions.

2. Sentir el so de dotze cordes

El cicle Daltabaix presenta Trio Vivo, integrat pel contrabaixista de Molins de Rei Miquel Àngel Cordero, Carlos Montfort al violí i Joan Antón Pich al violoncel. La suma d’aquests tres instruments de corda farà un recorregut que anirà dels clàssics a la música ètnica fent servir l’humor i la investigació musical, i barrejant peces reconegudes amb altres de creació pròpia i la improvisació.

El concert serà diumenge 29 d’octubre a les 19 hores a la Traska Truska. L’entrada val 15€.

Viu Molins de Rei sorteja dues entrades per al concert entre els socis del diari.

3. Ajudar a Gueopic a toc de tabal

El pati del palau acull la Tabalada Demoníaca Soldiària // Gueopic

El pati del palau acull la Tabalada Demoníaca Soldiària // Gueopic

La colla de foc dels Dimonis de Molins de Rei organitzen per tercer any la Tabalada Demoníaca Solidària. L’acte recaptarà fons per a l’entitat Gueopic, dedicada a la divulgació sobre el Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). Faran una cercavila amb nou colles de percussió de Molins de Rei i vingudes de Cabrera de Mar, Masquefa, Sant Pere de Ribes, Castellbisbal i Sant Feliu de Llobregat.

La cercavila començarà a les 18:30 hores a la plaça del Palau. Recorregut: c. Rafael Casanova, pl. Creu, c. Major, pl. Catalunya c. Rafael Casanova i pl. Palau. A les 17 hores obre la barra solidària a la plaça del Palau i a les 20:30 h sopar.

4. Recordar a Carles Vives

Vives tindrà un espai dedicat // JM Moneny

El comunicador i humorista Carles Vives, mort ara fa cinc anys, tindrà des d’aquest diumenge un racó on ser recordat. Aprofitant la urbanització de la cruïlla del carrer Verge del Pilar amb l’avinguda de València, es donarà el seu nom a aquest espai amb un petit monument. La inauguració serà un acte d’homenatge a qui va ser el somriure de Molins de Rei.

L’acte serà diumenge 29 d’octubre a les 13 hores davant la Casa del Canal de la Infanta.

Recomanacions personalitzades