L’associació de suport als autistes Gueopic comença a ajudar a Mèxic

Gueopic ha enviat la seva primera tauleta a Mèxic. A més, l’entitat de suport a nens amb problemes de comunicació i autisme ha aconseguit el suport de la meteoròloga Mònica Usart, de l’entitat bancària La Caixa i del Club Halterofília Molins de Rei

Georgi i Dani Andreu amb la tauleta enviada a Mèxic // Gueopoc

Renovant complicitats, teixint-ne de noves i ampliant fronteres. Aquesta és la situació de l’associació sense ànim de lucre de Molins de Rei que ajuda a nens amb problemes de comunicació i autisme, Gueopic, que ha fet la seva primera cooperació en l’àmbit internacional.

L’entitat, que programa tauletes amb una aplicació que ajuda als joves, ha enviat un dispositiu a Mèxic. “Per a Samuel, un nen amb autisme de Macuspana, a Tabasco, Mèxic”, ha assegurat Gueopic a través d’un comunicat.

El text va acompanyat d’una foto on surt Dani Andreu, fundador de l’associació, i el seu fill Georgi, que pateix autisme profund, amb la tauleta abans de fer l’enviament cap a Mèxic i mostrant el dispositiu entregat.

Suport de Mònica Usart, La Caixa i el Club Halterofília Molins de Rei

La meteoròloga de RAC1 i 8tv, la molinenca Mònica Usart, ha enviat un missatge de suport a Gueopic. “Vull donar tot el meu suport a Gueopic per la feina que fa cada dia”, ha assegurat a través d’un vídeo. “L’aplicació no només ajuda a tots els nens amb aquests problemes, sinó també a totes les persones del seu entorn”, ha afegit Usart.

This slideshow requires JavaScript.

D’altra banda, La Caixa ha tornat a signar un conveni amb Gueopic, com ja va fer l’any passat. L’entitat bancària donarà 6.500 euros a l’entitat sense ànim de lucre perquè pugui seguir creixent. És una quantitat molt similar a la de l’últim conveni, de 6.750 euros.

Per última, una entitat esportiva de Molins de Rei ha començat a fer publicitat de Gueopic. És el Club Halterofília Molins de Rei. En la seva nova equipació han incorporat el logo de l’entitat a la samarreta.

 

 

Recomanacions personalitzades