Sortegem dos exemplars de “Molins de Rei desaparegut” i de “Guilhèm: Arrels trasplantades”

A les portes de Sant Jordi, Viu Molins de Rei sorteja entre els seus socis dos exemplars de cadascun dels dos autors de Molins de Rei que firmaran llibres al pati del Palau aquest Sant Jordi.

Sortegem dos exemplars de “Molins de Rei desaparegut”, de Marta Gelabert; i dos més de “Guilhèm”, de Jordi Anducas

Una bona idea per aquest Sant Jordi és regalar literatura local. Els dos autors que signaran llibres aquest diumenge a la plaça del Palau de Molins de Rei són Marta Gelabert, autora de “Molins de Rei desaparegut. Carrers i paisatges” i Jordi Anducas, autor de “Guilhèm: Arrels trasplantades”. Tots dos es centren en la història: l’una en els canvis urbanístics del municipi i l’altre en l’emigració d’una família des d’Occitània al segle XVII.

Cadascun d’ells regala dos exemplars dels seus llibres entre els socis de Viu Molins de Rei. És a dir, quatre llibres en total. Si encara no en sou, podeu fer-ho ara i podreu entrar al sorteig. Per participar, cal que ompliu el formulari següent:

Recomanacions personalitzades