Els delictes baixen un 15,4% a Molins de Rei

El 29,1% de fets delictius són furts, mentre que els robatoris amb força representen un gairebé un 16%. 

Dos agents de la Guàrdia Urbana // Ajuntament de Molins de Rei

Molins de Rei ha registrat menys delictes durant el 2016 que durant el 2015. L’evolució dels fets delictius ha baixat un “15,4% respecte a l’any anterior”, segons dades del departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya sobre el municipi.

A més, el descens acumulat dels delictes és del 23,8% des de desembre del 2013 fins a desembre del 2016. Llavors es van produir 1.314 i a finals de l’any passat 1.001. Un any abans, durant el 2012, els robatoris a establiments van créixer un 41%.

Segons dades de la Generalitat, Molins de Rei té 15 punts percentuals menys que la resta de municipis de la Regió Metropolitana Sud. Unes dades per les quals van rebre recentment la felicitació del conseller d’Interior, Jordi Jané.

Els fets delictius que més es repeteixen a Molins de Rei són els furts, amb un 29,9% del total. Els segueixen els robatoris amb força, amb un 15,6%.

“Els fets delictius són un motiu de preocupació pel govern municipal, però també s’han de destacar les accions conjuntes entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra”, valora el regidor de Seguretat Ciutadana, Anton Pedrola.

 

 

Recomanacions personalitzades