Mercè Conesa reivindica “l’ambició política” perquè la Candelera sigui referent

La presidenta de la Diputació de Barcelona felicita el treball dels agents econòmics, polítics i socials del municipi per “l’excel·lència” de la Fira de la Candelera. A més, dóna suport a les reivindicacions de Molins de Rei per esdevenir zona 1 de transport públic.

Conesa signant el llibre de visites de l'ajuntament // Marc Pidelaserra

Conesa signant el llibre de visites de l’ajuntament // Marc Pidelaserra

La 166a Fira de la Candelera va començar amb la visita de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, la qual es va desfer en elogis a la mostra molinenca. Durant la recepció a l’Ajuntament, Conesa va explicar que la Candelera és “una fira de fires, que ha sabut trobar l’equilibri entre les arrels i la identitat amb el futur” i va felicitar totes les persones que la fan possible, tot i que amb menció especial als polítics.

Per a Conesa, “si els polítics no ambicionem millores per la ciutat, progrés econòmic i arribar a l’excel·lència, no s’aniria endavant”. Així, la presidenta de la Diputació va manifestar sentir-se “molt orgullosa” que Molins de Rei “s’hagi fet un espai en una província tan dinàmica”.

L’alcaldessa de Sant Cugat també es va posicionar respecte a la proposta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona d’integrar els 18 municipis del territori restants a la zona 1 d’integració tarifària de transport públic. Conesa va mostrar “l’absolut recolzament a l’ajuntament” en aquest punt i va afirmar que “si ho treballem bé molt properament serà una realitat”.

Preguntada també per les obres d’adequació de la carretera de Vallvidrera que la Diputació té pendent a realitzar, Conesa va afirmar que “estem en converses i esperem poder donar bones notícies als molinencs aviat“.

Per la seva banda, els polítics locals van voler agrair la feina que fa la Diputació i, en concret, els projectes conjunts amb Molins de Rei. El primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), va mostrar la seva satisfacció “per solventar un deute pendent amb els molinencs, que és la nova biblioteca”. També l’alcalde Joan Ramon Casals (CDC) va agrair la tasca de l’ens supramunicipal i va aprofitar la seva intervenció per assegurar que “el comerç és la principal font de riquesa i ocupació de Molins, i revertim aquesta riquesa en la igualtat d’oportunitats”.

[sam id=”55″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades