La Candelera tindrà una fira convidada per primera vegada

La mostra molinenca, que arriba els dies 3, 4 i 5 de febrer, convida la Fira de l’Avet d’Espinelves. A més, la Candelera estrena pàgina web. 

Ramon Sànchez, Joan Ramon Casals i Xavi Paz durant la roda de premsa // Jose Polo

Després de 166 anys d’història, per primera vegada la Fira de la Candelera de Molins de Rei tindrà una fira convidada. Serà la Fira de l’Avet d’Espinelves, que tindrà el seu espai per mostrar-se a la Fira de la Natura. Cada any, la Candelera tindrà una convidada diferent.

“Com som la fira més important de l’àrea metropolitana podem fer d’aparador de moltes fires”, ha assegurat l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC). Durant el pregó, l’alcalde d’Espinelves s’ha mostrat molt agraït. “Hem aconseguit convertir la nostra fira en el esdeveniment de referència del començament del Nadal a Catalunya”, ha indicat Joan Manuel Claveria per donar a conèixer la iniciativa de la seva localitat. “Les coses autèntiques com la Fira de la Candelera perduren en el temps”, ha sentenciat sobre la Candelera.

Nova pàgina web

Una Fira de la Candelera que enguany arriba amb nova pàgina web. És una renovació necessària perquè l’anterior pàgina s’havia quedat molt antiga i no estava adaptada a dispositius mòbils. La nova adreça ha estat ideada per l’empresa creada per un molinenc Artesans, i mostra un disseny clar i modern.

Altres de les novetats és la incorporació d’espais de benvinguda per als visitants, un espai destinats als infants anomenat Fira Kids, activitats medievals, tastets musicals, una mostra d’edificis antics i tècniques noves de construcció, un taller d’aprofitament alimentari i un curs de coradella innovadora. A més, els clàssics tastos i maridatges deixen la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal per realitzar-se a la Sala Gòtica.

“La intenció és buscar sempre algunes novetats”, ha assegurat el regidor de Fira, Ramon Sànchez (CDC). Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), ha indicat que l’objectiu de la Candelera és “intentar arribar a tots els veïns del Baix Llobregat”. “Quan veus la Candelera sembla que no ha canviat res, però si observes com era fa 10 anys i com és ara te n’adones que ha canviat molt”, ha afegit Paz.

[sam id=”55″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades