El 10è Posa’t la Gorra esquiva la pluja i recapta 24.000€ contra el càncer infantil

Malgrat les previsions de pluja, el Posa’t la Gorra es va poder fer finalment al pati de l’escola El Palau. S’han recaptat 24.000€ per ajudar els nens amb càncer.

10è Posa't la Gorra Molins de Rei 2016

El Posa’t la Gorra ha celebrat 10 anys a Molins de Rei amb un pastís de Jaume Coma // Associació Suport als Infants Molins de Rei

Contra pronòstic, els 10 anys del Posa’t la Gorra s’han pogut celebrar sota el sol. Les previsions auguraven pluja pel matí del 27 de novembre i ja hi havia preparat un pla B: fer-lo a la carpa del Parc de la Mariona. Al final, el temps els va respectar i es va poder fer al pati de l’escola El Palau, que durant tot el matí es va omplir de nens que se solidaritzaven amb els infants amb càncer portant la gorra de la campanya.

La venda de gorres, les subhastes i els sortejos que es van fer han aconseguit més de 24.000€, una mica menys del rècord de l’any passat, tot i que cal sumar-hi les últimes aportacions. Es destinaran a remodelar la planta d’Oncologia i Hematologia Pediàtrica de la Vall d’Hebron i a la Casa dels Xuklis, que acull famílies de nens amb càncer.

Les entitats es bolquen en la festa

La festa d’aquest any va ser especial perquè es complien 10 anys del Posa’t la Gorra a Molins de Rei, i ho van celebrar amb un pastís de l’escultor Jaume Coma. Abans, van fer una cercavila amb bèsties de foc molinenques (el Cuc, l’Entxuscat, el Tro i el nou Petit Camell), acompanyats dels Diables de l’Agrupa i els Dimonis. Hi havia convidats de Cornellà (Tabalers de Cua), Castellbisbal (Kaskuskats) i Sant Feliu (Tronats). També hi va participar la colla castellera dels Matossers.

La festa va incloure activitats esportives organitzades per Atletisme Molins, AEM Volei, CFS Molins 99 i Handbol CE Molins. Altres entitats i empreses van organitzar diversos tallers i activitats: Amics dels Trens Petits, Espai Spai, Servei Local de Català, La Casa Urbana i Personal Wellness. Fins i tot Guàrdia Urbana, Bombers i Creu Roja col·laboraven deixant pujar als nens dins els seus vehicles. Escoles de Molins de Rei i el Papiol també han participat en aquest acte organitzat per l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei, juntament amb AFANOC i l’Ajuntament.

2.293€ al Tast Solidari

El dia abans de la festa infantil, l’Associació Molinenca de Tast organitzava el 3r Tast Solidari per recaptar fons per al mateix fi. Van recaptar 2.293€ gràcies a la venda de tiquets per degustar nou vins i caves catalans i una subhasta d’ampolles de gran valor i més grans del normal (màgnums).

Recomanacions personalitzades